Skocz do zawartości

[SLASK] Katowice/Sosnowiec - okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Proszę o potwierdzenie czy

Spot detailingowy MrCleaner Katowice 18.01.2013

W składzie:

1. siwyjac

2. GracjanS4

3. LoozaQ

4. Heju2

5. Arti_r1

6. Jedi

7. pazuzu

8. skimobill

9. pardi

10. Domel

11.proton789

12. Puch

wszystkim pasuje?

I nawet się dobrze składa :) Bo oczywiście małżonka ma na ten piątek zaplanowała nam cuś innego, a tak to nie będzie mi truła, że "koledzy ważniejsi" :D 18.01 wpisany do kalendarza, dajcie tylko znać na którą się stawić.

Opublikowano

Wszyscy teraz chorzy, w pełni zrozumiałe. Z drugiej strony szkoda, bo ja wtedy nie mogę, ale pewnie zorganizujecie coś ponownie !

Powodzenia, powrotu do zdrowia !

Opublikowano

To jak Panowie z obecnością na jutro ? :)

Kto potwierdza ? :)

1.

2.

3.

??

chyba że korzystamy z uroków białej aury i jedziemy upalać na białym ;)

Opublikowano
To jak Panowie z obecnością na jutro ? :)

Kto potwierdza ? :)

chyba że korzystamy z uroków białej aury i jedziemy upalać na białym ;)

1.GracjanS4

2.

3.

??

Ja jestem w gotowości :-]

Jak mamy jechać polatać to muszę zimówki założyć bo teraz latam jak szmata po tych parkingach :mrgreen:

Opublikowano

mój citrobus do upalania się nie nadaje niestety.

a gotowość na spota w granicach 50%, mam wizytę w poradni i nie wiem jak mi to długo zejdzie.

Opublikowano

z tym upalaniem to tak raczej humorystycznie :)

musimy zrobić liste tak aby wiedzieć ile osób deklaruje swoje przybycie . Jeżeli ten termin jest dla większości z was nie odpowiedni to jest jeszcze czas aby go zmienić :)

Opublikowano

Ja odpadam, mam urwanie głowy w związku z wyjazdem i nie ogarnę się nawet na wieczór. Pozdrowienia dla wszystkich.

Opublikowano

Będę i możesz dopisać mnie jako 2 szt ,będę z kumplem który tu nie siedzi ale zaczyna ogarniać temat.

Opublikowano

Ok spot będzie kameralny też fajnie :) Jutro pouczym się conieco woskować :) jak macie jakieś pomysły lub chęć przetestowania konkretnych produktów to dajcie znać postaramy się przygotowac :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie ,a Ktoś tez już o coś takiego prosił ,chętnie zobaczyłbym na jakimś zmęczonym już elemencie jak wykonać prawidłowo dobrą ,właściwą korektę przy użyciu popularnych, dostępnych na naszym rynku produktach.