LoozaQ Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Proszę o potwierdzenie czy Spot detailingowy MrCleaner Katowice 18.01.2013 W składzie: 1. siwyjac 2. GracjanS4 3. LoozaQ 4. Heju2 5. Arti_r1 6. Jedi 7. pazuzu 8. skimobill 9. pardi 10. Domel 11.proton789 12. Puch wszystkim pasuje? I nawet się dobrze składa Bo oczywiście małżonka ma na ten piątek zaplanowała nam cuś innego, a tak to nie będzie mi truła, że "koledzy ważniejsi" 18.01 wpisany do kalendarza, dajcie tylko znać na którą się stawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 17.30 Już zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 hmm będę musiał coś pokombinować. Wstępnie mogę powiedzieć że u mnie jest 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zdrowiej Maciek , co się odwlecze to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Wszyscy teraz chorzy, w pełni zrozumiałe. Z drugiej strony szkoda, bo ja wtedy nie mogę, ale pewnie zorganizujecie coś ponownie ! Powodzenia, powrotu do zdrowia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 spoko bo mnie też coś rozkłada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ooo mi pod względem pracy to by pasiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 mnie także 18.01 prawdopodobnie będzie pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skimobill Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 jak dla mnie bomba bo mnie też jakieś cusik rozłożyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 ja 50/50 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 To jak Panowie z obecnością na jutro ? Kto potwierdza ? 1. 2. 3. ?? chyba że korzystamy z uroków białej aury i jedziemy upalać na białym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 To jak Panowie z obecnością na jutro ? Kto potwierdza ? chyba że korzystamy z uroków białej aury i jedziemy upalać na białym 1.GracjanS4 2. 3. ?? Ja jestem w gotowości Jak mamy jechać polatać to muszę zimówki założyć bo teraz latam jak szmata po tych parkingach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ja niestety odpadam... nie wyrobie sie grrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 mój citrobus do upalania się nie nadaje niestety. a gotowość na spota w granicach 50%, mam wizytę w poradni i nie wiem jak mi to długo zejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 z tym upalaniem to tak raczej humorystycznie musimy zrobić liste tak aby wiedzieć ile osób deklaruje swoje przybycie . Jeżeli ten termin jest dla większości z was nie odpowiedni to jest jeszcze czas aby go zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Maciek ja raczej powinienem wpaść. więc możesz mnie wpisać na listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ja odpadam, mam urwanie głowy w związku z wyjazdem i nie ogarnę się nawet na wieczór. Pozdrowienia dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ja raczej będę. Ktoś z moich okolic się wybiera ? Który teraz wjeżdża do mycia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Będę i możesz dopisać mnie jako 2 szt ,będę z kumplem który tu nie siedzi ale zaczyna ogarniać temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ok spot będzie kameralny też fajnie Jutro pouczym się conieco woskować jak macie jakieś pomysły lub chęć przetestowania konkretnych produktów to dajcie znać postaramy się przygotowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jeśli chodzi o mnie ,a Ktoś tez już o coś takiego prosił ,chętnie zobaczyłbym na jakimś zmęczonym już elemencie jak wykonać prawidłowo dobrą ,właściwą korektę przy użyciu popularnych, dostępnych na naszym rynku produktach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ja mam wizyte na policji:/ i nie wiem ile to zejdzie. Ale jak to nie problem to na 19.30 spróbowałbym wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Młody idziesz na dołek na 48godzin?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jeżeli można to zaliczyc do "woskowania" , to chcętnie popatrzyłbym jak się nakłada Cquartz-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi