Arti_r1 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 pazuzu a już myślałem że tą brewke chcesz polerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 1. siwyjac 2. GracjanS4 3. LoozaQ 4. Heju2 5. Arti_r1 6. Jedi 7. pazuzu 8. skimobill 9.pardi SIWYJAC zdróweczka i pomyślności ,już wiem kto ta flaszka stawio co ją tak z Arturem kombinujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Arti_r1, ona cały czas jest do sprzedania jeżeli ktoś jest chętny to oddam nawet za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 pardi, [ Dodano: 29 Grudzień 2012, 07:07 ] pazuzu, rozumiem, że na spocie będziemy tą "brewkę" demontować ?? no to trzeba flexa z tarczą 250mm zabrać albo coś takiego >> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Kurde ja znowu na 14 do pracy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 noo siwyjac widzę dobre podejście Może przygarniesz nas do auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Arti nie wiem do końca czy będę. Druga połowa wspomina coś o łykendowym wyjeździe więc, zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 no łykendowy łykendowy. Może jechać z nami i będzie łykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 1. siwyjac 2. GracjanS4 3. LoozaQ 4. Heju2 5. Arti_r1 6. Jedi 7. pazuzu 8. skimobill 9. pardi 10. Domel btw: byla by mozliwosc "lekcji" pokaz polerki etc ? Planuje w tym roku zakup maszynki i chcialbym zobaczyc co nieco w praktyce zanim spale swoj lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 lekcję palenia lakieru przegapiłeś, prof. siwyjac przedstawiał to dwa spoty temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 siwyjac, widzę że sprzęt dobrałeś odpowiedni jeżeli po tym zabiegu zostanie jeszcze coś z maski to w to wchodzę w ciemno ;P mam tylko nadzieję że pójdzie Ci z tym lepiej aniżeli z polerowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 1. siwyjac 2. GracjanS4 3. LoozaQ 4. Heju2 5. Arti_r1 6. Jedi 7. pazuzu 8. skimobill 9. pardi 10. Domel 11.proton789 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 siwyjacmam tylko nadzieję że pójdzie Ci z tym lepiej aniżeli z polerowaniem hahaha dobre podsumowanie pana profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 jak ogarne wolne to postaram sie podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Niestety panie i panowie styczniowego spota musze sobie podarowac poniewaz dopiero 13 wypuszcza mnie ze szpitala... tak wiec milej zabawy i oczywiscie czekam na fotorelacje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek6 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Niestety panie i panowie styczniowego spota musze sobie podarowac poniewaz dopiero 13 wypuszcza mnie ze szpitala... tak wiec milej zabawy i oczywiscie czekam na fotorelacje!! Zdrowia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 to wpadniemy z odwiedzinami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ciekawe czy mnie wpuszcza na oddział z moja maska coby Pan Profesor pokazał mi jak zdjąć tą moją brefkę Zdrowia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 da się przemycić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jasne wpadajcie, nawet mozecie zrobic polerke gumolitu... lezy na nim polimer wiec szajn bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 1. siwyjac 2. GracjanS4 3. LoozaQ 4. Heju2 5. Arti_r1 6. Jedi 7. pazuzu 8. skimobill 9. pardi 10. Domel 11.proton789 12. Puch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam, Wynikły małe komplikacje w związku z terminem zlotu. Aktualnie leże z gorączką w domu . W związku z tym chce zaproponować zmiane terminu nawet jak się podkuruje do 11 to moze być ze mną słabo a mieliśmy w planie kilka atrakcji . I dla tego wolał bym być w pełni sił . Czy 18 .01.2013 będzie ok ? może nasz Cake Master do tego czasu tez wyzdrowieje Proszę o potwierdzenie czy Spot detailingowy MrCleaner Katowice 18.01.2013 W składzie: 1. siwyjac 2. GracjanS4 3. LoozaQ 4. Heju2 5. Arti_r1 6. Jedi 7. pazuzu 8. skimobill 9. pardi 10. Domel 11.proton789 12. Puch wszystkim pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 spoko maroko. I zdrowka zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Maciek zdrówka życzę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi