heju2 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 A mnie się tym razem nie udało dojechać Łączniki stabilizatora tym razem wygrały i uziemiły mnie na podnośniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Dzieki wielkie za spota Bardzo mile i fachowe spotkanie Wlasnie zabieram sie za ogarnianie "foto story" [ Dodano: 24 Listopad 2012, 09:11 ] Ale ze mnie fotomodel na kazdej focie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 ale przynajmniej po 22 dobrze się z Katowic wracało Hehe czyli wracając z siłki dobrze mogłem widzieć na Brynowie niebieskie S4 Gracjana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 ale przynajmniej po 22 dobrze się z Katowic wracało Hehe czyli wracając z siłki dobrze mogłem widzieć na Brynowie niebieskie S4 Gracjana ? Dobrze widziałeś hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Wojtek wzruszyłem się mój citrobus bohaterem filmu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 CZAPTAN super zdjęcia i filmik (szybki jesteś ) GRACJAN szczerze ci powiem ze tak na pół gwizdka jechałem sam się dziwię ile ten szerszeń potrafi Wszystkim Wam dziękuję super było dzięki Maciek za spota no i podziękowania za ciacho dla Jacka. do następnego A jaki masz motor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 z tego co wiem to taki sam jak w moim citrobusie czyli 1,6 w benzynce 110 kucy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Dokładnie 1.6 110KM ale silnik zdrowiutki 170km/h i jeszcze czułem spory zapas w nodze ,jak na małe autko to myślę ze całkiem całkiem.Ale to się nie ma nic do tego co potrafi Gracjan ,no i te jego brzmienie ,bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ale to się nie ma nic do tego co potrafi Gracjan ,no i te jego brzmienie ,bajka hmm, tak to trochę dziwnie zabrzmiało nie wiem co Wy tam po spocie robiliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ale to się nie ma nic do tego co potrafi Gracjan ,no i te jego brzmienie ,bajka hmm, tak to trochę dziwnie zabrzmiało nie wiem co Wy tam po spocie robiliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ale to się nie ma nic do tego co potrafi Gracjan ,no i te jego brzmienie ,bajka hmm, tak to trochę dziwnie zabrzmiało nie wiem co Wy tam po spocie robiliście Trzeba było zostać do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 nie nie, podziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ale to się nie ma nic do tego co potrafi Gracjan ,no i te jego brzmienie ,bajka hmm, tak to trochę dziwnie zabrzmiało nie wiem co Wy tam po spocie robiliście Teraz jak to czytam to dla mnie tez to brzmi dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 dobrze że tylko "brzmi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 czyli teraz czeka nas mikołajkowo-świąteczne spotkanie ?! 7,14 czy 21 grudzień ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jeśli chodzi o mnie to skłaniałbym się bardziej w stronę 7 lub 14 grudzień Jeśli spot ma być u "klinerów" to do nich tak czy siak należy ostatnie zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 7 ja napewno odpadam. Mam przygotowania do "mikołaje na moto" i rajdu z tej okazji który będzie w sobotę. Jacek a co Ty tak często chcesz się spot'ować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 7 ja napewno odpadam. Mam przygotowania do "mikołaje na moto" i rajdu z tej okazji który będzie w sobotę.Jacek a co Ty tak często chcesz się spot'ować? bo mi się spodobało... poza tym będzie okazja zrobić sobie prezent na święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jeśli chodzi o mnie to spoty mogą być nawet co tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jeśli chodzi o mnie to spoty mogą być nawet co tydzień dla mnie nie, bo bym musiał mocno walczyć z swoją silną wolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Reflektuje na 14 bo 8 mam urodziny i ósmego rano jadę do osteriś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 ooo i znalazł się sponsor !! w zamian pożyczymy Ci dużo zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 mi też 14 bardziej odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Ja się dostosuje ,najbardziej to musi Mrcleanerom pasować swoją drogą przydało by im sie to tez jakoś wynagrodzić -czas nam poświęcony ,soczki ,kawa ,michałki itp tylko nie mam pomysłu jak Co o tym myślicie? Są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Panowie działamy coś? Jak tam u Was z wolnymi terminami? Coś na mikołaja czy może dopiero opłatek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi