Jedi Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Jedi, albo raczej to i to - najpierw D.G , a później Będzin. zależy jak za Siewierzem odbije, jak pojadę prosto na Katowice to mijam Będzin, później M1 w Czeladzi i wyjeżdżam na Roździeńskiego, a jak odbije za Siewierzem na Bielsko to po drodze Ząbkowice, Dąbrowa, a Będzina już wtedy mijać nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Mijasz mijasz, jak jest elektociepłownia za Auchanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Jedi, albo raczej to i to - najpierw D.G , a później Będzin. zależy jak za Siewierzem odbije, jak pojadę prosto na Katowice to mijam Będzin, później M1 w Czeladzi i wyjeżdżam na Roździeńskiego, a jak odbije za Siewierzem na Bielsko to po drodze Ząbkowice, Dąbrowa, a Będzina już wtedy mijać nie będę ja proponuje wpadnij do mnie do Bedzina zjedziesz z trasy na osiedle zamkowe i razem pojedziemy po Kojaka na bezdotyk. W punkcie B mozemy sie spotkac. https://maps.google.com/maps?saddr=Cz%C ... via=1&z=14 tam jest bezdotyk za biedronką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Mijasz mijasz, jak jest elektociepłownia za Auchanem. no tak jeśli tak pojadę to zgadza się, chociaż w głowie siedzi Sosnowiec, ale racja z tym, że często też jeżdżę dłuższą drogą w kierunku Tychów/Jaworzna i później na A4ke, żeby nie stać w korkach [ Dodano: 22 Listopad 2012, 22:15 ] Jedi, albo raczej to i to - najpierw D.G , a później Będzin. zależy jak za Siewierzem odbije, jak pojadę prosto na Katowice to mijam Będzin, później M1 w Czeladzi i wyjeżdżam na Roździeńskiego, a jak odbije za Siewierzem na Bielsko to po drodze Ząbkowice, Dąbrowa, a Będzina już wtedy mijać nie będę ja proponuje wpadnij do mnie do Bedzina zjedziesz z trasy na osiedle zamkowe i razem pojedziemy po Kojaka na bezdotyk. W punkcie B mozemy sie spotkac. https://maps.google.com/maps?saddr=Cz%C ... via=1&z=14 tam jest bezdotyk za biedronką a może spotkamy się w miejscu gdzie początkowo proponowałeś, czyli na wiadukcie w Sosnowcu koło Reala? dlatego, że nie wiem czy po drodze nie będę musiał jednak czegoś załatwić i odbić w kierunku Bielska, ale to dopiero jutro będę wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 ja od rana zaczynam "kręcić" coś słodkiego , i chcesz to potem tym brudasem przewieźć? [ Dodano: 22 Listopad 2012, 22:42 ] a to aż tyle tego będzie że od rana to będziesz kręcić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Mijasz mijasz, jak jest elektociepłownia za Auchanem. no tak jeśli tak pojadę to zgadza się, chociaż w głowie siedzi Sosnowiec, ale racja z tym, że często też jeżdżę dłuższą drogą w kierunku Tychów/Jaworzna i później na A4ke, żeby nie stać w korkach [ Dodano: 22 Listopad 2012, 22:15 ] Jedi, albo raczej to i to - najpierw D.G , a później Będzin. zależy jak za Siewierzem odbije, jak pojadę prosto na Katowice to mijam Będzin, później M1 w Czeladzi i wyjeżdżam na Roździeńskiego, a jak odbije za Siewierzem na Bielsko to po drodze Ząbkowice, Dąbrowa, a Będzina już wtedy mijać nie będę ja proponuje wpadnij do mnie do Bedzina zjedziesz z trasy na osiedle zamkowe i razem pojedziemy po Kojaka na bezdotyk. W punkcie B mozemy sie spotkac. https://maps.google.com/maps?saddr=Cz%C ... via=1&z=14 tam jest bezdotyk za biedronką a może spotkamy się w miejscu gdzie początkowo proponowałeś, czyli na wiadukcie w Sosnowcu koło Reala? dlatego, że nie wiem czy po drodze nie będę musiał jednak czegoś załatwić i odbić w kierunku Bielska, ale to dopiero jutro będę wiedzieć. spoko pasuje nam [ Dodano: 23 Listopad 2012, 10:52 ] Mateusz to jedzie z nami Marcin. Bedzie o 17:50 na wiadukcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 właśnie wybierałem się na bezdotyk, wychodzę z domu a tu... kurde pada deszcz !! więc nadal mam duże szanse w konkursie na najbardziej ufajdane auto na spocie ps. z lepszych wiadomości... ciasto już się studzi ps2. RSL Team i goście z zachodu spotykamy się na MOPie RŚL o 17:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 O tej godzinie to juz bedzie ciemno - i tak nikt nie zwroci uwagi na czystosc auta hehe więc nadal mam duże szanse w konkursie na najbardziej ufajdane auto na spocie watpie ta nagroda podziele sie z zona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Wojtek nie wiedziałem, że jest jakaś nagroda?! uścisk dłoni prezesa i krótka pochwała wzrokowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Wojtek nie wiedziałem, że jest jakaś nagroda?!uścisk dłoni prezesa i krótka pochwała wzrokowa... biore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 słodkości już gotowe... to białe to pasta lekko ścierna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Nie wiem kur..de, ta pogoda to na złość robi czy jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 No ja już dziś dwa razy auto płukałem. Raz po pianie, drugi raz po 300 m drogi koło kopalni kruszywa - brązowy do szyb byłem [ Dodano: 23 Listopad 2012, 22:03 ] Wielkie dzięki za świetnego spota. Coś tam powybierałem ze zdjęć Link do galerii: GALERIA Film sklecę pewnie jutro, jak będzie to wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Dzięki za spota Siedzimy coraz dłużej czy mi się wydaje ? pardi , peżocik daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Panie, Panowie dzięki za kolejnego świetnego spota !! Wojtek foty super !! Gracjan, Piotrek musieliście nieźle zapier... szybko jechać bo ja 206CC dopiero na Czarnym Lesie dogoniłem... auto znowu upierdzielone, a tak ładnie był umyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Panie, Panowie dzięki za kolejnego świetnego spota !! Wojtek foty super !! Gracjan, Piotrek musieliście nieźle zapier... szybko jechać bo ja 206CC dopiero na Czarnym Lesie dogoniłem... auto znowu upierdzielone, a tak ładnie był umyty Im bliżej domu tym szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja również dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 I ja dziękuje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 ja również dziękuje, też nie sądziłem, że się tak zasiedzimy, ale przynajmniej po 22 dobrze się z Katowic wracało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 ale przynajmniej po 22 dobrze się z Katowic wracało dokładnie. I się kebaba zjadło zdrowo na noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Cieszę się, jeśli fotki się podobają. Nie chciałem poświęcać aparatowi 100% uwagi, więc mogły być lepsze . Oczywiście nie mogłem odpuścić i już poskładałem filmik. Maćku, jak chcesz to wrzućcie go sobie do tematu sklepowego jako fan-art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 CZAPTAN super zdjęcia i filmik (szybki jesteś ) GRACJAN szczerze ci powiem ze tak na pół gwizdka jechałem sam się dziwię ile ten szerszeń potrafi Wszystkim Wam dziękuję super było dzięki Maciek za spota no i podziękowania za ciacho dla Jacka. do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (szybki jesteś Wciągnęło mnie robienie filmików, nie mogłem wytrzymać . A że nie bardzo umiem to je po prostu składam do kupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 A ja się dziś melduje po spocie Dzięki wielkie również ups, no to się wydało. Teraz już Domel wie kto mył maske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi