proton789 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 czaptan , jak coś to możemy się umówić gdzieś przed a4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Oki, jutro do wieczora potwierdzę i się jakoś umówimy. Choć są duże szanse że z RŚl pojadę, wtedy podpinam się pod SL Team. Można na miejscu zająć się foto lub video relacją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 To możemy razem na RSL pojechac :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 ja przyjade autem zony. Punciak nie widzial myjni od pol roku Domel, nawet się nie przyznawaj no wlasnie prosila mnie bym go zabral zamiast Focusa bo przynajmniej moze czystym autem wroce zreszta musze sie spytac o kilka rzeczy. Np o duze "smolne" plamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Panowie no to może zebranie na MOPie na A4. Mop Ruda Śląska około 17:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkO Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 a Ja nie dam rady - praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Panowie no to może zebranie na MOPie na A4. Mop Ruda Śląska około 17:30 Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 @Czaptan. Nie bede w barwach klubowych wybaczysz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Domel, jasne Potwierdzam że będę. Startuję z Goduli, ale wpadnę na 17:30 na MOP na A4. Co do zrzutki na ciastka - można na miejscu uregulować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 w piątek dla odmiany zrobimy konkurs na najbardziej brudne auto na spocie i coś mi sie zdaje, że mam duże szanse na wygraną no to większa część RŚL Team-u i goście ruszają z MOP-a... a reszta dojedzie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 i coś mi sie zdaje, że mam duże szanse na wygraną dobrze że Ci się tylko zdaje Może też mi się uda wyrobić na 17.30 Jak co będę Ci dzwonił, a najwyżej poczekacie chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 i coś mi sie zdaje, że mam duże szanse na wygraną dobrze że Ci się tylko zdaje Może też mi się uda wyrobić na 17.30 Jak co będę Ci dzwonił, a najwyżej poczekacie chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 zły jestem bo właśnie z mycia wróciłem .Będę na MOPie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 zły jestem bo właśnie z mycia wróciłem .Będę na MOPie Piotrek jeszcze dwa dni do spota... uświni się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Może narzuce pare łopat gliny i błota na corse w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Za dużo chemii się nawąchaliście . Mój w miarę czysty, więc tylko w piątek pójdzie piana i płukanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Wojtek nic nie wąchaliśmy... tylko jest nieoficjalny konkurs na najbardziej ufajdane auto na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Panowie, u mnie nastąpiła mała zmiana planów... Około 17.00 będę jechał do Zabrza i nie wiem czy zdążę na 17.30 na MOPa więc jak mnie nie będzie o 17.30 to nie czekajcie, zanim się przetoczę to chwilę trwa hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 A z okolic Dąbrowy ktoś się może wybiera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 A z okolic Dąbrowy ktoś się może wybiera ? ja smigam z Bedzina Mozemy sie spiknac na wiadukcie w Sosnowcu https://maps.google.com/maps?q=Sosnowie ... a&t=h&z=20 Dokladnie na tym przystanku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 No to jak z Będzina jedziesz, to można by tam na bezdotyku np ? O której planujesz wyruszyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 No to jak z Będzina jedziesz, to można by tam na bezdotyku np ? O której planujesz wyruszyc ? Jade punciakiem zony takze o bezdotyku nawet nie mysle Proponuje 17:30 na czysto.pl kolo zajedni autobusowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 ja w sumie będę jechał od strony Częstochowy główną trasą, więc zależy którą drogą pojadę to będę mijać albo Dąbrowę albo Będzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Jedi, albo raczej to i to - najpierw D.G , a później Będzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 no to widzę, że zapowiada się fajna ekipa ja od rana zaczynam "kręcić" coś słodkiego , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi