siwyjac Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Panie Panowie naszła mnie taka myśl (czasem tak mam nic na to nie poradzę) ,że może by przy okazji następnego (grudniowego) spota w dziupli MrCleanerów załatwić jakiś katering... pizza albo coś podobnego. Kasę (np 10zł) można by wpłacić na konto gospodarzy... Bo coś słodkiego, to tradycyjnie, moja działka. Ale wszamać coś na ciepło w zimowe popołudnie też można co Wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Panie Panowie naszła mnie taka myśl (czasem tak mam nic na to nie poradzę) ,że może by przy okazji następnego (grudniowego) spota w dziupli MrCleanerów załatwić jakiś katering... pizza albo coś podobnego. Kasę (np 10zł) można by wpłacić na konto gospodarzy...Bo coś słodkiego, to tradycyjnie, moja działka. Ale wszamać coś na ciepło w zimowe popołudnie też można co Wy na to ? Jestem za Myślę że to nawet jest do ogarnięcia na listopadowego spota... Zostało jeszcze kilka dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Panie Panowie naszła mnie taka myśl (czasem tak mam nic na to nie poradzę) ,że może by przy okazji następnego (grudniowego) spota w dziupli MrCleanerów załatwić jakiś katering... pizza albo coś podobnego. Kasę (np 10zł) można by wpłacić na konto gospodarzy...Bo coś słodkiego, to tradycyjnie, moja działka. Ale wszamać coś na ciepło w zimowe popołudnie też można co Wy na to ? Jestem za Myślę że to nawet jest do ogarnięcia na listopadowego spota... Zostało jeszcze kilka dni w sumie masz rację jeśli MrCleaner Team nie ma nic przeciwko to pozostaje tylko poprosić o numer konta... no i pamiętać, że po papu przychodzimy z dowodem wpłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonek Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Panowie można tak wpaść na spota bez żadnej klubówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Panowie można tak wpaść na spota bez żadnej klubówki? Jaką "klubówkę" masz na myśli?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mały_dżon Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 ciasto albo placek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 no to czekamy na info od MrCleaner Team co do kwestii "kateringu"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Adam_ Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 A jak oni wytłumaczą się US skąd są wpłaty po 10 zł na ich firmowym koncie od prywatnych osób. :-) Zbiórka charytatywna dobroczyńców na rzecz MrCleaner :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 siemka ,bardzo chętnie znów zawitam ,ostatnio musiałem szybciej uciekać ale tym razem obiecuję poprawę ,co do ściepy jestem Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Noo, ekipa z SL/SRS będzie większością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 No to aby się US nie czepiał to albo prywatne konto albo zrzutka na miejscu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 No to aby się US nie czepiał to albo prywatne konto albo zrzutka na miejscu... Najprościej chyba zrzutka chętnych na miejscu, szybkie zamówienie i gra gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 ja mogę podać nr konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 1. Arti_r1 2. GracjanS4 3. siwyjac 4. pushkarev90 5. proton789 6. Heju2 7. Domel 8. Jedi 9. pazuzu W kwestii składek to się zgadam z większością Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 zrzutka najlepiej na miejscu o której sie spotykamy o 18 jak zawsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 no to ustalone, że o kateringu myślimy na miejscu. gospodarzy poprosimy tylko o kontakt do pizzeri w okolicy. co do godziny to chyba tak jak zwykle, czyli 18:00 Ruda Śląska Team jedziemy razem, czy spotykamy się na miejscu ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 taa razem, Wy znów będziecie chcieli wyjechać o 17.20-30 więc ja odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 taa razem, Wy znów będziecie chcieli wyjechać o 17.20-30 więc ja odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 1. Arti_r1 2. GracjanS4 3. siwyjac 4. pushkarev90 5. proton789 6. Heju2 7. Domel 8. Jedi 9. pazuzu 10.pardi chętnie znów zawitam. co do wspólnego wyjazdu to bardzo chętnie ,no chyba ze wszyscy jedziemy jednym i montujemy flaszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Możemy lecieć razem, nie widzę problemu, tylko przez dziury powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 pardi nawet dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 ja przyjade autem zony. Punciak nie widzial myjni od pol roku. Jest caly porysowany i brudny. Mozna na nim zrobic test kazdego produktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 ja przyjade autem zony. Punciak nie widzial myjni od pol roku Domel, nawet się nie przyznawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 1. Arti_r1 2. GracjanS4 3. siwyjac 4. pushkarev90 5. proton789 6. Heju2 7. Domel 8. Jedi 9. pazuzu 10.pardi 11. czaptan, na 80%, jutro potwierdzę na 18? bo ja pierwszy raz to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 czaptan, na 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi