pazuzu Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Myślę, że jeżeli mnie szlag nie trafi to poprzeszkadzam Wam trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 ja jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 ja też jakby inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Tez jestem za:_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 MrCleaner team jest za ! czyli SPOTykamy się 23 listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 No ja tez moze wreszcie sie wyrwe się z pracy w tedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 No ja tez moze wreszcie sie wyrwe się z pracy w tedy na chociaż jednym musisz być..bo nie być to obciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 No ja tez moze wreszcie sie wyrwe się z pracy w tedy na chociaż jednym musisz być..bo nie być to obciach Byle do 25 listopada bo potem będę na delegacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 MrCleaner team jest za ! czyli SPOTykamy się 23 listopada termin ok, postaram sie podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 to może jakąś listę uruchomimy? Żeby MrCleaner team wiedzieli ile osób będzie 1. Arti_r1 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 1. Arti_r1 2. GracjanS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 gdzie jest ten trzeci i czwarty z SL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 1. Arti_r1 2. GracjanS4 3. siwyjac ... a jakby inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ruda w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 "Stała" Ruda w komplecie, ostatnio jeszcze był 206cc, i to ten czwarty jak to nazwałem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 "Stała" Ruda w komplecie, ostatnio jeszcze był 206cc, i to ten czwarty jak to nazwałem hehe pardi z 206 CC Gracjan, Artur nie wiem czy wiecie, ale ustaliliśmy z Mackiem że tym razem mój autobus ładuje się na halę i będzie myju myju w rytm : sia ba da, sia ba da mydełko faaaa jeszcze muszę swój grafik na 23 zmienić bo mam mieć na rano a to oznacza brak ciacha... a to jest niedopuszczalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 ooo właśnie, pardi kurdeee, ale będzie glinkowania.To tym razem ja przychodze w ciuchach roboczych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 ooo właśnie, pardi kurdeee, ale będzie glinkowania.To tym razem ja przychodze w ciuchach roboczych ciuchy robocze ??? czyli stringi i różowe gumowce ooooo tylko bez glinki !!! ma być WYŁĄCZNIE test piany aktywnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 1. Arti_r1 2. GracjanS4 3. siwyjac 4. pushkarev90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 fiuu to dobrze, bo bym się zajechał na tej kobyle to jest Twoje auto, wiec Ty pierwszy w takim zestawie wyskakujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 1. Arti_r1 2. GracjanS4 3. siwyjac 4. pushkarev90 5. proton789 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 1. Arti_r1 2. GracjanS4 3. siwyjac 4. pushkarev90 5. proton789 6. Heju2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Zobaczymy jak ze zmianą w pracy, ale narazie wypada, że będzie dobrze i może będę mógł wkońcu zawitac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 1. Arti_r1 2. GracjanS4 3. siwyjac 4. pushkarev90 5. proton789 6. Heju2 7. Domel Spoko idealny termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 więc również i ja chętnie się pojawię 1. Arti_r1 2. GracjanS4 3. siwyjac 4. pushkarev90 5. proton789 6. Heju2 7. Domel 8. Jedi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi