heju2 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 my jesteśmy kryci bo maskę polerowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Bartek cicho!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Hehe, najwięcej na prawym tylnym błotniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkO Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 No to mała fotorelacja skromna ale dostojna Bonusik - palimy... lakier Dzięki wszystkim za spota i do następnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Ładna ta Corsina. Taka schludna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 UU dzieki za fotki =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 jak widać profesionalnie palę lakier, więc jeśli by ktoś chciał to bardzo chętnie "pomogę"... no i na zdjęciach widać kto leciał na sucho z glinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Ja miałem obficie zlubrykowane:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 No to czekamy jeszcze na "oficjalną" fotorelację i może wstępną datę listopadowego spotkania jeśli jest chęć i wola organizatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 niech wszyscy widzą co się pija na spotach u MrCleanera... Maciek rozlewa reszta fot tutaj>>> http://www.flickr.com/photos/mrcleaner/ ... 841704666/ Prezes przepraszam, nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 ja już ostatni raz przyjeżdżam prosto z pracy bo potem wyglądam jak menel na dworcu ps. szukam kogoś kto przeprowadzi mi detaling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 ja już ostatni raz przyjeżdżam prosto z pracy bo potem wyglądam jak menel na dworcu tylko mało który menel pija takie trunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 ps. szukam kogoś kto przeprowadzi mi detaling :D zagadaj do siwyjac, dobrze mu wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 ps. szukam kogoś kto przeprowadzi mi detaling :D zagadaj do siwyjac, dobrze mu wychodzi ooo nie dam rady... nie jestem cudotwórcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 dobre to Ci się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 wczoraj rano byłem jakiś przedwczorajszy... detailing miałbym przeprowadzić na aucie czy "menelu" ze zdjęcia bo nie zakminiłem ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Hahaha jeśli jesteś dobry i w jednym i drugim, to chętnie zobacze efekty A szczególnie ciekawi mnie glinkowanie "menela" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Dobra pełne relacje Zdrówko ! Akcja glinkowanie ahhh ten zapach Pani cesar i palimy Przysmaki od Jacka robiły furorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Maciek ja miałem taką bluzę (fot.15) kurde a do domu przyjechałem w innej... gdybyście mieli takie gadżety to na bluzę piszę się pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkO Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Foty fajne ale nie tak fajne jak moje a bluza pierwsza klasa hehe reklama by była Ps. szkoda, że nie załapałem się na te fajne przysmaki... no cóż, może następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Panie i Panowie SPOTykamy się w listopadzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Panie i Panowie SPOTykamy się w listopadzie ?? Chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkO Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Panie i Panowie SPOTykamy się w listopadzie ?? jak najbardziej jestem zaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 MrCleaner team jest za ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 To może druga połowa miesiąca? 23 listopad to piątek. Przy okazji może jakiś Andrzej się znajdzie to i Andrzejki obskoczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi