siwyjac Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 no to jak?? mam rezerwować czas na tego 19 października ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 5 Października 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 w sumie 19 mi pasuje. 20 bede picowal auto na zime, takze moze czegos nowego sie dowiem i kupie w sklepie od razu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 no to jak?? mam rezerwować czas na tego 19 października ?? niech Maciek potwierdzi czy rezerwujemy 19tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 no to czekamy na potwierdzenie terminu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 ja jestem na tak tylko bez kasy bo ja już od spota u clinerów 200zł wydałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Bartek chyba wszyscy tak mówią !! ostatnio miała być tylko dyszka na loda w maku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 no właśnie wiem tylko ja praktycznie nic nie kupiłem musimy pogadać z Clinerami o jakimś większym rabacie dla nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 no właśnie wiem tylko ja praktycznie nic nie kupiłem musimy pogadać z Clinerami o jakimś większym rabacie dla nas 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 no patrzcie, jeden spot i już od razu by chcieli większe rabaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 jak narazie to gratisami dzielą http://mrcleaner.pl/?artykul=105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 no właśnie wiem tylko ja praktycznie nic nie kupiłem musimy pogadać z Clinerami o jakimś większym rabacie dla nas 50% Dziś powiem co my z naszej strony możemy wstępnie zaoferować w zwiazku z zlotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 czyli rozumiem, że widzimy się na spocie 19 października ?! [ Dodano: 8 Październik 2012, 13:28 ] Dziś powiem co my z naszej strony możemy wstępnie zaoferować w zwiazku z zlotem no ja w związku ze zlotem mogę zaoferować... ciacho ?! jeśli oczywiście są chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 jeśli oczywiście są chętni Możesz mi przy okazji przywieźć przepis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ogarnąć temat. Dać miejscówkę. Dać zjeść. Dać wypić. Poświęcić czas i poduczyć fachu... Wszystko za Friko. Docencie to co Maciek robi dla nas i nie przekraczajcie pewnej granicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 jeśli oczywiście są chętni Możesz mi przy okazji przywieźć przepis przepis to tajemnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek6 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ogarnąć temat. Dać miejscówkę. Dać zjeść. Dać wypić. Poświęcić czas i poduczyć fachu... Wszystko za Friko.Docencie to co Maciek robi dla nas i nie przekraczajcie pewnej granicy. x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ogarnąć temat. Dać miejscówkę. Dać zjeść. Dać wypić. Poświęcić czas i poduczyć fachu... Wszystko za Friko.Docencie to co Maciek robi dla nas i nie przekraczajcie pewnej granicy. doceniam zaangażowanie ekipy MrCleaner w organizację spota ale nie wiem o jakiej "granicy" piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 A mogę teraz ja wjechać żebyście coś podziałali z moja maska? bo za 3 tyg oddaje auto do lakiernika i nie wiem czy maskę tez malować czy da się coś z nią zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Adamek, Tomek6 na żartach się nie znacie? Przecież to napisane w przenośni Wszyscy wiemy co ekipa MrCleaner zrobiła/robi na spotkania i każdemu to odpowiada. Jeśli by tak nie było, nie było by tematu o drugim spocie [ Dodano: 8 Październik 2012, 20:47 ] siwyjac jak będziesz miał za mały bagażnik na tą nową blache to mogę wziąć drugie auto, większe, i to przewieźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Artur ty zawsze chętny do pomocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 no a jakby inaczej Jacku Kurde, zapomniałem o naszej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Jestem tuuu 19 jest dobrym terminem Proton jasne nie widze problemu żeby coś podziałać czarny uni opla to będzie wyzwanie a W tym tygodniu przedstawimy proponowany plan działań i atrakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 No to widzimy się 19.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Maciek jako gospodarz masz prawo wyboru, ciasto z : 1) jabłkiem 2) śliwkami 3) rabarbarem i od razu zastrzegam, wybieramy TYLKO jedną opcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 to jak robimy jakąś listę jak tak to jestem pierwszy 1. Heju2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi