siwyjac Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Resztę zdjęć poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinezzg Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Resztę zdjęć poproszę ja również ! HOWK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 http://www.flickr.com/photos/mrcleaner/ ... 652562743/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 GracjanS4, nawet załapałem się w trzech fotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 miałem wklejać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 miałem wklejać Sorry prezes, nie wytrzymałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 a ja załapałem się na wiele fotek a i moje auto też bryluje mimo że brudne i nie do końca skończone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 jest i mój ludzik (w całości jeszcze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keil Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 widzę, że prawie jak w SNB kiedy następny spot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 może następny spocik 19 października (piątek), taki zamykający sezon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Października 2012 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ale mnie impreza mineła Musze byc na nastepnym pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 ja myślałem że można by spotować 19 lub 26 chyba że lepsza była by sobota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Maciek mi się wydaje, że piątek to taki optymalny dzień. Bo w weekend to zawsze rodzina coś chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Maciek mi się wydaje, że piątek to taki optymalny dzień. Bo w weekend to zawsze rodzina coś chce Osobiście też jestem za piątkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 no i nie częściej niż co dwa tygodnie bo portfel tych spotów nie wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 ja myślałem że można by spotować 19 lub 26 chyba że lepsza była by sobota ? mi bardziej 19 pasuje zobaczymy jak reszta ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 19 może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 19 może być +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 jak narazie to mi też pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A mi kurde znowu średnio ... praca i znów druga zmiana ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Mateusz no to nie wiem, weź dzień urlopu, opiekę na dziecko, urlop na żądanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 2 tyg temu wziąłem dwa na żądanie i jeden normalny i w sumie mało już go zostało, no ale coś by pasowało wymyślic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrestrybnik Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 zrobta w sobota ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Eeee sobota mi się wydaje nie bardzo dobrym pomysłem, tak jak napisali przed mówcy - to jest bardziej czas "rodzinny", balangowy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi