siwyjac Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Dzięki za udane spotkanie !! i do następnego, w końcu trochę niedoskonałości na masce fiacika jeszcze zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 dzięki wszystkim za spota i miłą atmosferę i myślę że trzeba by takie szkolenia i pokazy produktów częściej robić co Wy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek6 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja również dziękuję za spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dzięki wielkie za tak licznego spota, w takim gronie wariatów (oczywiście na punkcie kosmetyków ) Ludzik zapachowy jeszcze żyje Ale przykuwa uwagę, bo i kumpel się zapytał co to, i policjant na koniec kontroli Następny spot na parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja niestety nie dałem rady przyjechac... A pewnie jest czego żałowac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Stara przypowieść głosi, że bez zdjęć się nie liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 my również dziekujemy,miło było poznać,szkoda że musieliśmy się zerwać wcześniej i nie spróbowaliśmy ciasta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 bez zdjęć się nie liczy. dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dzięki za spota Ci co nie byli mogą żałować Teraz pozostaje czekać na następne spotkanie u klinerów bo Panowie podeszli profesjonalnie do tematu O Pani fotograf pamiętam dlatego czekamy na zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinezzg Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 fajne spotkanie - szkoda ze tak wcześnie musiałem się zbierać - ale ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 No właśnie !! czekamy na zdjęcia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavka Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Fajnie było poznać ekipe i posłuchać ciekawostek ze świata detalingu PS: Ma ktoś fotke maski z centa w końcowym etapie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Zdjęcie maski poszukaj na alledrogo w dziale nieklepane w fabcznym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Mój pierwszy taki zlot, dużo ciekawostek i testów, fajna ekipa. Miało być bez zakupów a wydałem więcej niz zwykle ale tak to już jest.. jak któryś z uczestnków wspomniał wchodząc na sklep przydałby sie koszyk jak z biedronki bo rzadko na 1 produkcie sie kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 tekst z koszykiem z Biedronki był Gracjana!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Wielkie dzięki za spotkanie ! To nasz pierwszy raz ,więc mam nadzieje że wybaczycie nam kilka niedociągnięc , wiemy co poprawić przy następnym spotkaniu Mała foto zajawka , jutro reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 nOx, to co? następny najazd na św. Huberta za dwa tygodnie!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jacku dla mnie i tak hitem wieczoru było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Maciek w takim razie muszę poszukać większych blaszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Widzę, że musieliście się sporo na pracować w PS aby mój paszczur chociaż odrobinę się błyszczał Dzięki wielkie za spotkanie:) Mam nadzieję że za bardzo nie odstawałem i nie drażniłem pozostałych. Pozdrawiam Ciasto było zniewalające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 siwyjac jak dla mnie blaszka nie musi być większa, tylko może być ich po prostu więcej wiesz przecież że ja prosto z pracy jadę a i nOx ni pogardzi jak będzie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinezzg Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 a mnie się wydaje ze u góry ciasta można by jakąś delikatną polerkę przeprowadzić - tak aby ciasto współgrało z maską cintka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Z polerką od mojego ciasta wara!! na następny najazd na św.Huberta trzeba będzie dwie blaszki upiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Również serdecznie dziękuję za spotkanie. To nasz pierwszy raz ,więc mam nadzieje że wybaczycie nam kilka niedociągnięc , wiemy co poprawić przy następnym spotkaniu Następnym razem zrobimy spota bez samochodów a ich brak zrekompensujemy sobie jakimiś trunkami %%% Się atmosfera wyluzuje i nic nie będzie trzeba poprawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi