GracjanS4 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Szkoda P b,a mało to to pewnie nie wsysa przy gonieniu. Przy robieniu autem max 200km tygodniowo spalanie schodzi na dalszy plan i tu wcale nie o to chodzi, jak nie trzeba to po co W razie "w" zawsze idzie podgonić na A4 za Gracjanem chyba będzie Wam trochę ciężko nadążyc ... eeee tam!! jak te moje 110 kucy dostanie z bata to normalnie z wydechu sianem dmucha [ Dodano: 27 Wrzesień 2012, 20:48 ] Wy tu się tak umawiacie z rana jak ja jestem w robocie, i nie mam czasu wbić na kompa. Co tak wcześnie? 17.40 na MOP'ie wystarczy jak najbardziej. Przecież nie trzeba być punkt 18. A nawet jakby to tam korki się o tej porze nie robią. W razie "w" zawsze idzie podgonić na A4 Artur, nie lubię jeździć na styk, jak spot oficjalnie zaczyna się o 18.00 to uważam że trzeba być trochę wcześniej Tak już mam A gonić nie mam zamiaru Gracjan spoko, będziemy jak japońska szybka kolej!! o czasie !!! Trzymam za słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 będę próbował. Może podrzuć na pw tel. to się zdzwonimi i wyjedziemy razem z osiedla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 będę próbował. Może podrzuć na pw tel. to się zdzwonimi i wyjedziemy razem z osiedla numer poszedł na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie kombinujmy i nie gońmy jeden drugiego, 17.40 MOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Szkoda P b,a mało to to pewnie nie wsysa przy gonieniu. Przy robieniu autem max 200km tygodniowo spalanie schodzi na dalszy plan i tu wcale nie o to chodzi, jak nie trzeba to po co W razie "w" zawsze idzie podgonić na A4 za Gracjanem chyba będzie Wam trochę ciężko nadążyc ... eeee tam!! jak te moje 110 kucy dostanie z bata to normalnie z wydechu sianem dmucha [ Dodano: 27 Wrzesień 2012, 20:48 ] Wy tu się tak umawiacie z rana jak ja jestem w robocie, i nie mam czasu wbić na kompa. Co tak wcześnie? 17.40 na MOP'ie wystarczy jak najbardziej. Przecież nie trzeba być punkt 18. A nawet jakby to tam korki się o tej porze nie robią. W razie "w" zawsze idzie podgonić na A4 Artur, nie lubię jeździć na styk, jak spot oficjalnie zaczyna się o 18.00 to uważam że trzeba być trochę wcześniej Tak już mam A gonić nie mam zamiaru Gracjan spoko, będziemy jak japońska szybka kolej!! o czasie !!! Trzymam za słowo ja też jestem z tych, co wolą być przed czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 nikt nikogo nie goni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 aaa i prewencyjnie zmieniłem sobie limit dzienny płatności kartą na 50zł co by nie kusiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 aaa i prewencyjnie zmieniłem sobie limit dzienny płatności kartą na 50zł co by nie kusiło A ja jadę pewny siebie że nic nie potrzebuję i pełen nadziei że nic mi w oko nie wpadnie Wiem, wiem... Zawsze coś potrzebne, próbuję tylko oszukać sam siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 aaa i prewencyjnie zmieniłem sobie limit dzienny płatności kartą na 50zł co by nie kusiło A ja jadę pewny siebie że nic nie potrzebuję i pełen nadziei że nic mi w oko nie wpadnie Wiem, wiem... Zawsze coś potrzebne, próbuję tylko oszukać sam siebie no ostatnio też pojechałem do nich TYLKO po APC... a wyszło jak zawsze +150zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 na jutro zapowiedziane premiery to gotówke trzeba mieć, ewntualnie zwiększyć limit na karcie hehe no i ciekawe jak bedzie z bazarkiem ktoś bierze zbędne kosmetyki na wymiane/sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ktoś bierze kosmetyki na wymiane/sprzedaż? Będę miał coś przy sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 tez cos wezme na wymianke/sprzedaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum MrCleaner Opublikowano 28 Września 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Krzysiek zaopatrzcie się na jutro w papierowe talerzyki!! nie ma potrzeby, znajdą się jakieś u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 No i kurna wykrakałem... Duży masz zasięg, bo i w Dąbrowie coś tam już pada Mam nadzieję, że nie rozpada się na dobre, bo umówiłem się dziś na próbną nową BMW 3. To akurat dobrze RWD + mokry asfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 auto umyte czeka na parkingu (mam nadzieję, że nie zacznie lać), ciasto piecze się w piekarniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 auto umyte czeka na parkingu (mam nadzieję, że nie zacznie lać), ciasto piecze się w piekarniku... Szarlotka .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 auto umyte czeka na parkingu (mam nadzieję, że nie zacznie lać), ciasto piecze się w piekarniku... Szarlotka .... coś w tym rodzaju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jestem fanem wszelkich ciast z jabłkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mam nadzieję, że mój wypiek będzie Wam smakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkO Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 a znajdzie się jeszcze dla mnie miejsce ? Czy mam czekać na kolejne spotkanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Sławek wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartk-k Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam. Z chęcią bym was odwiedził i poznał lecz za późno wątek znalazłem, ale następnym razem jak najbardziej oczywiście jak nie będzie roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 No i jak na spocie? Ja niestety nie dałem rady dojechać Kampania wrześniowa na Polibudzie mnie dziś złapała ...ale przynajmniej egzamin zdany Dajcie znać jak było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Adam_ Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Spot bardzo fajny !!! nOx bardzo profesjonalnie podchodzi do tematu i każdego zagadnienia. Miła atmosfera !!! TEST: zobaczymy jak wypadnie test na oponach Dodo Juice Tyromania 30ml vs. Dodo Juice Supernatural Tyre Dressing 250ml Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi