martinezzg Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 najpier może jednak Macka zapytac? bo jakby to był spot pod chmurką to ok... ale jednak u niego to wszystko robimy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek6 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 najpier może jednak Macka zapytac? bo jakby to był spot pod chmurką to ok... ale jednak u niego to wszystko robimy... Słusznie. Maćku, co Ty na taki mały "bazarek"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 przygotujemy jakiś regał na wasz stuff Generalnie pełen luz przy założeniu prywatnej sprzedaży nie widze żadnego problemu Ciepłe jak i zimne napitki będa dostępne , mamy wstępnie plan działania przygotowany . Będzie możliwośc pobawienia się rotacją , Da , odkurzaczem piorącym itp . Zrobmy pare prezentacji jak i będzie mała premiera oraz zapowiedz następnej już nieco większej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 to jest super pomysł koledzy,jakby modowie nie mieli nic przeciw,to może zrobić by małą listę co kto ma,a potem się dogadywać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Adam_ Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 1. GracjanS4 2. Tomek6 3. siwyjac + blaszka ciasta 4. Arti_r1 (najwyżej odmówie auto, aby wpaść ) 5. Blaine 6. Mrt09 (na 75%) 7. g.pajak 8. Heju2 9. Kojak (nie na 100%,zależy od pracy) 10.martinezzg 11. proton789 12. Adam 13. pushkarev90 14. _Adam_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Widze ze bedzie ful profeska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 OOoooo,nOx, to się podoba. Świetny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 będzie mała premiera chyba co poniektórym 10zł braknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 będzie mała premiera chyba co poniektórym 10zł braknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A czy ja swoim brudnym samochodem mogę przyjechać i popodpytywać bardziej doświadczonych kolegów jak się z pewnymi sprawami uporać ? Mam nadzieję że jesteście wyrozumiali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 a zapraszał ktoś chłopaków z 4nano ?? wiem, że spot jest w dziupli klinerów, no ale przecież nic takiego się chyba nie stanie jak ekipa 4nano wpadnie na kawę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavka Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 1. GracjanS4 2. Tomek6 3. siwyjac + blaszka ciasta 4. Arti_r1 (najwyżej odmówie auto, aby wpaść ) 5. Blaine 6. Mrt09 (na 75%) 7. g.pajak 8. Heju2 9. Kojak (nie na 100%,zależy od pracy) 10.martinezzg 11. proton789 12. Adam 13 . pushkarev90 14. _Adam_ 15. Kavka Wezme troche gotówki na pewno znajdzie sie coś przydatnego Pazuzu, jak byś był chętny to można lecieć na dwa składy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A czy ja swoim brudnym samochodem mogę przyjechać i popodpytywać bardziej doświadczonych kolegów jak się z pewnymi sprawami uporać ? Mam nadzieję że jesteście wyrozumiali Jasne napewno coś zaradzimy [ Dodano: 26 Wrzesień 2012, 10:57 ] Nasza "dziupla" ma ograniczoną pojemność . wstępnie zakłądaliśmy maksymalną liczbę osób na max 15 . Chwila moment a tu już 15 osób się nazbierało czego się nie spodziewaliśmy . W związku z tak sporym zainteresowaniem z swojej strony będziemy planowali kolejne spotkania dla grupy śląskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 No to zamykamy listę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 To w takim razie następną razą wpadnę . Za późno zauważyłem temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 To by było moje pierwsze spotkanie także gdyby mnie ktoś mógł wprowadzić w ewentualną etykietę płynową bądź inna to bym był wdzięczny Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 No to zamykamy listę. w pt się okaże czy będę mógł podjechać czy nie,najwyżej mnie nie wpuścicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A kobiete dacie rade jeszcze wpisać? Będę w piątek w Katowicach więc chętnie zajrze jak już pisałam wcześniej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek6 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A kobiete dacie rade jeszcze wpisać? Będę w piątek w Katowicach więc chętnie zajrze jak już pisałam wcześniej.... Wątpię żeby ktoś "wygonił" kobietę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A kobiete dacie rade jeszcze wpisać? Będę w piątek w Katowicach więc chętnie zajrze jak już pisałam wcześniej.... Wątpię żeby ktoś "wygonił" kobietę Monika pisała że wpadnie już 15 09 więc jest jak najbardziej zaproszona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dzięki, potwierdze jeszcze w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkO Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 a Ja jeszcze się załapie ? ogólnie chciałe jeszcze wpaść, troszku przed na mały shoping Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 a zapraszał ktoś chłopaków z 4nano ?? wiem, że spot jest w dziupli klinerów, no ale przecież nic takiego się chyba nie stanie jak ekipa 4nano wpadnie na kawę... siwyjac jesteśmy w kontakcie z nOxem i mamy nadzieję uda się zorganizować niedługo pewien pomysł niestety tym razem troszkę brak czasu nas ogranicza, a druga sprawa nie chcemy zajmować miejsca innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 zapowiedź piątkowych słodkości... Krzysiek no to trzymamy kciuki by pomysł udało się zrealizować !! a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ja mam tylko nadzieje że mnie nie zabijecie jak przyjadę brudnym autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi