Tomek6 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Ja tak jak mówiłem biorę tylko 10zł na loda w maku... chociaż kurde Finesse mi się kończy i coś do plastików bym zanabył... Ja tam coś sobie kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 na jednym produkcie się nie skończy, gwarantuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Ja tak jak mówiłem biorę tylko 10zł na loda w maku... chociaż kurde Finesse mi się kończy i coś do plastików bym zanabył... Ja nawet 10zł nie biorę tylko żeby na loda wystarczyło i nie kusiło żeby nawet aplikator kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Artur będziemy twardo negocjować rabat grupowy [ Dodano: 23 Wrzesień 2012, 21:10 ] Gracjan dobra... dyszka na loda i małe frytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 nOx, czy poza gotówką mamy zabierać coś ze sobą ? A może ktoś z osób wybierających się na spota ma jakieś życzenia, które inni mogliby spełnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 blaine, złota rybka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Gdzie wy na 3stawach chcecie kosmetyki kupować? Ja wpadnę jak się zrobi ciemniej bo takie hologramy ze aż wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 proton789 ale to będzie u nOx'a, a nie na 3stawach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Gdzie wy na 3stawach chcecie kosmetyki kupować? Ja wpadnę jak się zrobi ciemniej bo takie hologramy ze aż wstyd. przecież spot jest w garażu klinerów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 O dobrze wiedzieć. Bo bym czekał na 3 stawach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Spot odbywa się 28.09 Piątek start godzina 18.00 jeżeli ktoś będzie miał ochote to można już wpadać wcześniej od 17.00 ale oficjalnie ruszamy o 18.00 poto aby wszyscy mogli zdążyć dojechać z pracy i nic ich nie ominęło Miejsce to Siedziba MrCleaner Katowice ul. Św. Huberta 14a Przypomnam żeby każdy chętny wpisywał się na liste , sam spot jest rzecz jasna otwarty dla każdego entuzjasty detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Spot odbywa się 29.09 start godzina 18.00 jeżeli ktoś będzie miał ochote to można już wpadać wcześniej od 17.00 ale oficjalnie ruszamy o 18.00 poto aby wszyscy mogli zdążyć dojechać z pracy i nic ich nie ominęło Miejsce to Siedziba MrCleaner Katowice ul. Św. Huberta 14a Przypomnam żeby każdy chętny wpisywał się na liste , sam spot jest rzecz jasna otwarty dla każdego entuzjasty detailingu Maciek, a nie czasem 28.09 w piątek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 No właśnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 no no przecież mówę że w piątek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 1. GracjanS4 2. Tomek6 3. siwyjac + blaszka ciasta 4. Arti_r1 (najwyżej odmówie auto, aby wpaść ) 5. Blaine 6. Mrt09 (na 75%) 7. g.pajak 8. Heju2 9. Kojak (nie na 100%,zależy od pracy) 10.martinezzg 11. proton789 12. Adam 13. pushkarev90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Mam nadzieję że następny spot odbędzie się w SOBOTĘ trzeba pamiętać że w sobotę rano świeże pieczywo tez musi być w sklepie więc ktoś to musi piec od piątku od 19 1. GracjanS4 2. Tomek6 3. siwyjac + blaszka ciasta 4. Arti_r1 (najwyżej odmówie auto, aby wpaść ) 5. Blaine 6. Mrt09 (na 75%) 7. g.pajak 8. Heju2 9. Kojak (nie na 100%,zależy od pracy) 10.martinezzg 11. proton789 12. Adam 13. pushkarev90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Mam nadzieję że następny spot odbędzie się w SOBOTĘ trzeba pamiętać że w sobotę rano świeże pieczywo tez musi być w sklepie więc ktoś to musi piec od piątku od 19 ja sobie chlebek wypiekam sam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Mam nadzieję że następny spot odbędzie się w SOBOTĘ trzeba pamiętać że w sobotę rano świeże pieczywo tez musi być w sklepie więc ktoś to musi piec od piątku od 19 ja sobie chlebek wypiekam sam... Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 w dziupli klinerów wielkie sprzątanie, pranie firanek, krochmalenie obrusów... w piątek goście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Może wziął by kto swojego fluffego i pokazecie mi jak wam to działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Może wziął by kto swojego fluffego i pokazecie mi jak wam to działa. Jak będę pamiętał zabiorę jednego przed praniem i jednego nowego. w dziupli klinerów wielkie sprzątanie, pranie firanek, krochmalenie obrusów... w piątek goście Żeby w sobotę nie musieli sprzątać po gościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek6 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Właśnie, można się tu dogadać, jeśli ktoś ma coś do sprzedania czy do wymiany to się weźmie na zlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrestrybnik Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 szkoda ze nie w sobota , bych na pewno podjechol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinezzg Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 no włąsnie - może by tak zrobic - ja tez mam troche gratów do sprzedania(jakos nie mam czasu na giełdę tutaj ) to można wziąśc na spota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek6 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ja wezmę co mam do opylenia, może ktoś się skusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi