GracjanS4 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 byli byście chętni na spoty w MrCleanerze ? Maciek, jeśli chodzi o mnie to pewnie że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 byli byście chętni na spoty w MrCleanerze ? jasne, że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 byli byście chętni na spoty w MrCleanerze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinezzg Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 byli byście chętni na spoty w MrCleanerze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 ja też się postaram podjechać zobaczyć Wasze wyglancowane furki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Nox, w tej grocie grzechu?? hmm... No dobra jestem za p.s jutro postaram się wpaść dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Nox, w tej grocie grzechu?? hmm... no... na spocie my u Nich wyczyścimy auta a Oni nam konta... zostawiam karty w domu a w portfelu tylko 10zł na loda w maku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Nox, w tej grocie grzechu?? hmm... no... na spocie my u Nich wyczyścimy auta a Oni nam konta... zostawiam karty w domu a w portfelu tylko 10zł na loda w maku Będziemy brać na "zeszyt" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Nox, w tej grocie grzechu?? hmm... no... na spocie my u Nich wyczyścimy auta a Oni nam konta... zostawiam karty w domu a w portfelu tylko 10zł na loda w maku Będziemy brać na "zeszyt" taa, jasne... chyba na "ryzę"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Będziemy brać na "zeszyt" nie chciej bo jak tak będziesz brał to to się przyda, tamto się przyda a potem zdziwko w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Będziemy brać na "zeszyt" nie chciej bo jak tak będziesz brał to to się przyda, tamto się przyda a potem zdziwko w domu I kredycik jeden, drugi, trzeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Będziemy brać na "zeszyt" nie chciej bo jak tak będziesz brał to to się przyda, tamto się przyda a potem zdziwko w domu I kredycik jeden, drugi, trzeci może mają jeden wolny pokoik to się ajencję Providenta otworzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Będziemy brać na "zeszyt" nie chciej bo jak tak będziesz brał to to się przyda, tamto się przyda a potem zdziwko w domu I kredycik jeden, drugi, trzeci może mają jeden wolny pokoik to się ajencję Providenta otworzy... Kredyty "Chwilówki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 GracjanS4, taa a w ramach projektu detailerskiego odpicujemy "chwilówkowe auto flotowe" czyli malucha z megafonem na dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 to mozna zabrac na spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 GracjanS4, taa a w ramach projektu detailerskiego odpicujemy "chwilówkowe auto flotowe" czyli malucha z megafonem na dachu Pasuje [ Dodano: 17 Wrzesień 2012, 21:15 ] barteq161, ja zabieram... Zastępuje wszystkie inne karty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 wszystkie plastikowe karty to dla mnie zło, a tym bardziej w takim sklepie Więc ja jadę wogóle bez portfela heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Tylko jak tak jest tylu chetnych to czy sie pomiscimy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek6 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Tylko jak tak jest tylu chetnych to czy sie pomiscimy ? No właśnie, nOx gdzie my tam u Was auta postawimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinezzg Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 tylko nie że kto pierwszy ten lepszy - bo Ci ostatni mogą za torami auto zostawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 No ja pod same studio i tak chyba nie podjadę więc rezerwuje miejsce przy krzakach Co do miejsca to chyba najlepiej będzie się tym martwić jak będzie pewne ile osób przyjedzie bo może być tak że przyjadą 2-3 i jeszcze będzie miejsce do siedzenia i na grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 więc spota 28.09 robimy u klinerów ??? w sumie gdyby była fajna pogoda to i grila można zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 więc spota 28.09 robimy u klinerów ??? w sumie gdyby była fajna pogoda to i grila można zrobić Poczekajmy na info co klinerzy na to i jak oni to wszystko widzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_1 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 No ja pod same studio i tak chyba nie podjadę więc rezerwuje miejsce przy krzakach Co do miejsca to chyba najlepiej będzie się tym martwić jak będzie pewne ile osób przyjedzie bo może być tak że przyjadą 2-3 i jeszcze będzie miejsce do siedzenia i na grilla Przy krzakach jest gorzej niz na placu Bo przy krzakach jest dziura :PP Wiem, bo sam nie jestem w stanie tam wjechac jak jade na zakupy. A jak parkuje przy krzakach to albo ta dziura, albo mi sie powiesi na zjezdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Miło mi strasznie że jest takie zainteresowanie 28.09 jest jak najbardziej dobrym terminem ale po 17 Zróbmy liste żeby było jasne ile osób reflektuje przyjechać 1. 2. 3. 4. xx... Co do Parkowania mam nadzieje że jakoś to ogarniemy prostopadła ulica (kosów) można tam parkować wzdłuż zmieści się tam conajmniej 10 aut tyle że nawierzchnia jest żwirowa wiec nie polecam szczególnie tym od ciemnych lakierów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi