yukon Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Wraz z użytkownikiem sinrock przeprowadziliśmy test środka czyszczącego Strong Clean od Lederzentrum. Za pacjenta posłużyło nam 5-letnie Audi A6. Tapicerka skóra + alcantara. Sponsorem testu jest nasz portfel Środek bardzo wydajny, zapach niedrażniący, koloru brązowego, prosta aplikacja Chyba nie ma co komentować, efekty mówią same za siebie
Slawek.k81 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 A jednak się zdecydowaliście na strong bardzo dobry wybór nie wiem czy skojarzysz rozmawialiśmy o tym na ostatnim spotkaniu w car-spa i paru innych produktach tej firmy
yukon Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Slawek.k81, dzięki za rady teraz jeszcze jakiś impregnat do tkanin
dzinkins Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 dobry teścik już będę wiedział do czego to użyć
_Qba_ Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 mozna tego bezpiecznie uzywac??? efekty genialne
Administrator AreK Opublikowano 5 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 impregnat do tkanin testowałem 4nano i jestem pod wrażeniem choć aplikacja pozostawia wiele do życzenia
yukon Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 _Qba_ a dlaczego nie? wszystko z umiarem i widać jaki efekt Arekkaz czekam właśnie jakie będziesz miał odczucia po kilku tygodniach podobno środek od Diamondbrite jest bdb.
Slawek.k81 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Coś do impregnacji Miałem Diamondbrite , 303 , lederzentrum,sonax i parę innych których nazwy już nawet nie pamiętam i co mogę powiedzieć że środek od Diamondbrite w sumie najlepiej jak dla mnie się spisywał i można go chyba wyrwać za 420zł za 5L. A tester 4Nano stoi i czeka na mały test
Mess Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 A ja mam nietypowe pytanko Jak się fibry doprały ? PS. Efekt czyszczenia bardzo bardzo fajny;)
voldi22 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Taki brud spokojnie pod mydłem jelenia powinien zejść, a jak nie to pre-wash mydłem na najbrudniejsze miejsca i do pralki
yukon Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Mess, w pralce bez najmniejszego problemu oczywiście wedle sztuki
Mess Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 dobrze wiedzieć że bez obaw można zastąpić ściereczki dodawane do zestawów z Lederzentrum MFkami (bez ofiar w MF). Wedle sztuki pewnie masz na myśli np smartwax - clean microfiber
yukon Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Mess, pierwsze prawnie proszek>kolejne szare mydło>płukanie ocet.
Sucre Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Chłopaki jak wam poszło z wydajnością?? Pytam bo dziś pierwszy raz używałem stronga i na e91 jasną skórzaną tapicerkę poszła mi prawie cała buteleczka. Dawałem zawsze dwa psiknięcia i jazda na skóre.
SzaKal Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Sucre, Jak cała butelka ? taka butelka starcza mi na parę kompletów ...
Dystrybutor muzycom Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Nasze buteleczki mają pojemności od 125 ml do 60 litrów. Musicie Panowie ustalić co to za buteleczka. Zresztą przy jasnych skórach zużycie bywa diametralnie różne.
dzinkins Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ja na wyczyszczenie czarne skór w A3 zużyłem ok 120ml
yukon Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Środek mam zawsze w PET 250ml - starcza na 3-4 komplety Oczywiście wszystko zależy od kompletów jakie się trafią.
Sucre Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Nio ja mam tą buteleczkę z zestawu czyli 125ml, więc nie wiem czy to dużo czy mało mi poszło. Aplikowałem po dwa strzały na szczotkę i przeważnie działałem na małych powierzchniach. Podczas pracy produkt mi się delikatnie pienił co nie ukrywał ułatwiało mi pracę.
yukon Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Sucre, na samym początku najlepiej nawilżyć całą powierzchnie sztoki, zawsze pracuje mi się przyjemniej. Jak jest dziad w białym kolorze to można i 200ml wylać
Rekomendowane odpowiedzi