APC Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 a jak reakcja właściciela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulik87 Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Jak mogłeś rozwalcować żabę? A na poważnie to fajny samochód. Wrzuciłbyś jakieś zdjęcie wnętrza mogła chociaż krzyknąć. wnętrza nie fociłem bo jest jeszcze nie wysprzątane. [ Dodano: 2 Lipiec 2011, 17:26 ] a jak reakcja właściciela? "Ty duraku, to ja tyle szorowałem szczotą żeby nie ukradli szrota, a Ty wszystko popsułeś!" dowiemy się jak wróci i zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 "Ty duraku, to ja tyle szorowałem szczotą żeby nie ukradli szrota, a Ty wszystko popsułeś!" hahaha na to bym nie wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 żabe próbowałeś reanimować? Jak by ci wyszło tak dobrze jak z lakierem to do tej pory byłaby już księżniczką dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Jak na pierwszą robotę to Teraz będzie tylko lepiej. Co do samochodu to może z zewnątrz efektownie się nie prezentuje, ale jakość materiałów wewnątrz, wykonanie auta, kultura pracy silnika i wyciszenie to klasa. Kiedyś miałem okazję zrobić parę kółek takim Lexusem w kolorze fiołkowym , pewnego bardzo pedantycznego Pana (auto w idealnym stanie), i dla mnie kilmat tego auta jest niepowtarzalny. Postawcie mi do wyboru nowego LS 460 (widziałem dokładnie, troszkę się przejechałem) i nówkę starego - biorę starego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbarti Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Super robota , mnie drażni jedynie ten LIDL"owski kwiatek - czas jak najszybciej zmienić zapach na coś bardziej PROFI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globy Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Piękności, gratuluję! Kawał solidnej roboty, foto-relacja przydatna, a i limuzyna nie w kij dmuchał - LS-owi Lexus zawdzięcza swój wizerunek w USA Auto nie do zajechania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulik87 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 dzięki raz jeszcze Panowie za dobre słowo dorzucę fotki wnętrza po szybkim odkurzaniu i przepraniu dywaników (ze świadomością, że się podkładam, ale kiedyś postaram się ogarnąć wnętrze dokładnie). przetarłem też delikatnie kurz na boczkach i desce. na tej fotce tylne dywaniki. dolna część tego po prawej nie była "prana" widać delikatną różnicę. pranko uskutecznione roztworem APC autosmart'a z użyciem twardej szczoty. dywanik kierowcy jest najbardziej chyba zarżnięty. Popracowałem nad jego górną częścią (na zdjęciu jest po prawej stronie) Różnica na zdjęciu chyba mało widoczna. i wnętrze: pozdrawiam, D. Odnośnie komentarza kolegi dot. zapaszku z lidla... to ja kilka dni buszowałem przy tym samochodzie i nie zauważyłem, że tam wisi jakiś zapaszek dobre oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi