bonde87 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 Będąc w Piotrze i Pawle widzialem taki oto wosk, dotychczas ta marka nie kojarzyła mi się z supermarketową chemią samochodową, także lekko się zdziwiłem. Proszę o opinie na jego temat i pozdrawiam
mikw Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 dołączam się do pytania, są tam też inne specyfiki tej firmy, ceny atrakcyjne...
pLaYmAn Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Chętnie poczytam o tych produktach (na innym forum dosyć zachwalanych )
Artih Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Do tej pory nikt nie odpisał ? Serio nikt nie miał styczności ? Do mnie właśnie "idzie" 250ml tego.
Dimmu Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Serio nikt nie miał styczności ? Używam sporo produktów od DiamondBrite. Po korekcie w marcu tego roku kładłem testowo kilka róznych rzeczy na karoserię w tym również ich produkty. Niestety nie pamietam w tej chwili czy UltraGlaze też tam się znalazł. Muszę poszukać notatek i jeśli tak, to porobię kilka zdjęć. Na pewno łatwo i dość przyjemnie się go aplikuje.
Rekomendowane odpowiedzi