Administrator AreK Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Właśnie film leci na YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Arekkaz, bardzo fajnie wyszła Micra Możesz napisać coś więcej o różnicy w wyglądzie pomiędzy Zymolem,a DG,bo też planuję zakup DG? Chcę sprzedać carbona i kupić glasura nie wiem czy dobra droga?! A co do Glasura to mój ulubiony wosk Zapach,aplikacja,scieranie i efekt-rewelacja Ale nie wiem czy zauważysz różnice w wyglądzie pomiędzy Carbonem a Glasurem W sumie cięzka decyzja i czy nie lepiej np.pójść w coś nowego typu AF Spirit,a Carbona zostawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ale nie wiem czy zauważysz różnice w wyglądzie pomiędzy Carbonem a Glasurem NIE W sumie cięzka decyzja i czy nie lepiej np.pójść w coś nowego typu AF Spirit,a Carbona zostawić? Decyzja zapadła. Znając życie na tym się nie skończy i pewnie jakiś AF wpadnie do garażu bo już się czaiłem ale mi przeszło. Muti, Jestem za zielony w temacie żeby opisać Ci to tak jak potrafi np. Evo. Muszę zrobić bezpośrednie porównanie na wiosnę. Szklistość lakieru na korzyść DG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Muti napisał/a: Ale nie wiem czy zauważysz różnice w wyglądzie pomiędzy Carbonem a Glasurem NIE Tak myslałem Decyzja zapadła. Znając życie na tym się nie skończy i pewnie jakiś AF wpadnie do garażu bo już się czaiłem ale mi przeszło. Ja wolę coś nowego,niż "lepszego" z tej samej stajni,a AF się teraz nieżle wypromował,produkty niezłe,opakowania jeszcze lepsze,także już znam swój następny zakup Szklistość lakieru na korzyść DG. Podoba mi się taki efekt i nawet myślałem przez chwilę o cquartz'u na wiosnę,ale jednak to nie dla mnie,że nie można sobie pomiziac lakieru raz na 2tygodnie nowym woskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Na depresje to były pierniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 łeee troche mu wycieczka zaszkodzila zaraz po produkcji wygladal tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ale nie wiem czy zauważysz różnice w wyglądzie pomiędzy Carbonem a Glasurem NIE Chyba zauważysz - Glasur jakoś tak fajniej się wody pozbywa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Arekkaz, Dzięki za odpowiedź Zatem czas nabyć skarbonkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zapraszam do obejrzenia filmu z ostatnich prac! Tradycyjnie wersja HD 3D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Arekkaz, lakier wyglada bardzo efektownie, choc wiadomo jak to jest ze zdjeciami... Mam w szafce zarowno combo DG #601 + TC jak i HDC + Carbon i obydwa czekają na wiosnę. Dlatego jestem bardzo zainteresowany Twoimi spostrzezeniami we wszystkich aspektach, zarowno teraz po aplikacji, jak i w dłuższym okresie. Jesli sie nie myle, to miedzy wierszami czuje, ze zestaw DC zrobił na Tobie większe wrazenie A tak juz na marginesie: poszła jedna czy dwie warstwy TC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Arekkaz, filmik bardzo przyjemny. Teraz widać, że po combo DG #601 + TC czarne jest czarne Cały czas chodzi mi po głowie TC, dzięki takim materiałom, ale nie mam na niego zbytnio warunków do aplikacji, brak garażu, a na parkingu wiadomo to nie robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Arekkaz, Świetny filmik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekM Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Arekkaz, dopiero dzisiaj się zarejestrowałem na forum ale Twoją relację przeglądam bardzo często, dla mnie jesteś mistrzem! Jako, że mam blisko do Ciebie, to mam nadzieję, że można liczyć na Twoją pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 TomekM, jeśli tylko znajdę czas to oczywiście ,że pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Track Claw i KochChemie po miesiącu w zimowych warunkach i bez garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrusiek636 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Track Claw wygląda jakby go już nie było, czy tylko dla mnie tak się wydaje ? Plast Care wygląda lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Jak na Track Claw to dobrze się "trzyma" Ile kilometrów przejechane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 dzinkins, wg komentarza pod filmikiem - ok 800 Arku, jak 'wspominasz' miesiąc z TC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zaskoczyła mnie śliskość lakieru no i trwałość. Po tym co czytałem przed aplikacja i biorąc pod uwagę moje warunki w garażu dawałem mu dwa tygodnie a tu miesiąc i jeszcze coś tam jest. Nie tak szybko jak po tygodniu ale woda jeszcze ładnie spływa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Arek powiem Ci że TC jak na obecne warunki trzyma się dzielnie, jak sądzisz, czy w warunkach letnich wytrzyma z 2 miesiące?? Wspomagasz go obecnie jakimś QD czy sam wosk tylko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha-ł Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Arekkaz, jaki zapach ma KochChemie NMPC ? Jakiś destylat, benza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Nie wspomagany żadnym QD . Uważam ,że w warunkach letnich powinien dwa miechy pociągnąć. Jak się ma mój test do tego co piszą koledzy np o 105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 micha-ł, zapraszam do testu na forum. Masz tam dość szczegółowo opisany ten produkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 No to u mnie spływa 105 jak Tobie i napisałem na forum, że zniknęła a tu się dowiaduje, że tak "trzymająca" dzielnie się spisuje po miesiącu. Jak dla mnie to już prawie nic nie ma na lakierze i nastąpił zgon TC. [ciach] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi