gruby_RS Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 nareszcie jak grubyRS niebawem Cię zaskoczę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 18 Września 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 gruby_RS, nie mogę się doczekać. Tylko mi nie mów ,że Cossi przyjedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 18 Września 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ja sobie odlewam do plastikowego, jednorazowego kubeczka. Tobie pewnie się udało idealnie domyć opony. Mnie się ta sztuka nie udała więc pobrudzony kubeczek wywalamy i po kłopocie. A jak masz zawsze tak czyste opony, że pędzel się nie brudzi to przelewaj do małego słoiczka szklanego - będzie bardziej ekologicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Cossi przyjedzie Moje "dream", ale.... oferty z PL to glupie "żarty", ceny "na zachodzie" studzą zapał..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 18 Września 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Kiedyś przeglądałem oferty na mobile i się wygiąłem . Gdyby mnie było stać wybrałbym Cossiego zamiast RS'a (bez urazy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 wybrałbym Cossiego zamiast RS'a (bez urazy) poziom "urazy" - null..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 18 Września 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dobra koniec! Temat MICRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Podziwiam za chęci i wytrwałość Ja sobie odlewam do plastikowego, jednorazowego kubeczka. Robię podobnie, tyle, że kubeczka nie używam "jeden raz" i tak oto spędziłem piękny, ciepły wrześniowy weekend Ja po tym ciepłym, przyjemnym weekendzie muszę się udać na jakąś rehabilitacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek184 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dobra robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Września 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 O co chodzi? Dzisiaj umyłem MICRUSA pierwszy raz od ostatniej akcji i jestem w szoku jak colli się sprawuję. Mam mega mętlik w głowie czy warto pakować kasę w drogie woski. Przygotowałem lakier na igłę i różnicy po nałożeniu budżetowego wosku ni chuchu. Może 50/50 pokazałoby mocniejsze i gorsze strony. Jestem głupi........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Arekkaz, już mówiłem, kupie od Ciebie carbona po cenie zakupu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Mam mega mętlik w głowie czy warto pakować kasę w drogie woski Arekdoświadczenia odmówić Ci nie można, ale ładunek entuzjazmu, wręcz eksploduje w Twojej wypowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Września 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 kuflik, ...i sprzedaż za 300 cwaniaczku. Niech się chłodzi w lodówce. Zawsze działa na wyobraźnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 cwaniaczku Ja tylko chciałem ulżyć w cierpieniach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Po dwóch tygodniach męk w łóżku z zapaleniem zatok. Po miesiącu użytkowania micrusa bez mycia po jesiennych deszczowych drogach przyszła pora na małe odświeżenie. Jak długo mamy czarnulkę, nie widziałem jej w takim stanie. Zafajdana na maksa a ,że na osiedlu robią kanalizację efekt jest niczego sobie. W sobotę zabrałem się za mycie. Jako ,że mam nowe zabawki miałem mega motywację do zabawy. Szampon POLISHANGEL® Glissante Shampoo mega zapach, poślizg i piana. Rękawica CarPro po prostu bajka. Pięknie domywa wszelkiego rodzaju zakamarki. Pochłania mega dużo wody poprzez co staje się bezpieczna dla lakieru. Wiadro i GG to otoczka nie mająca wpływu na efekt końcowy ale dzięki im właściciel ma lepsze samopopczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Jak zachowuje się Coli? No i ciekawe czy się doczekam jakiegoś aktuala w Fordzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 colli ok. Wczoraj zacząłem wrzucać mini relacje forda ale o 3 w nocy padłem. Zobacz godziny aktualizacji. Coś tam zaktualizuje ale na pełne przygotowanie na razie nie mam czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 No widzę widzę.. pewnie po całym dniu pucowania nie wątpię że byłeś padnięty, ale i pewnie mega zadowolony Czekam z niecierpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Pucowałem w sobotę a wczoraj praca i nocne forumowanie. Efekt w spotkaniach regionalnych. POLECAM lekture i nie tylko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Pokaż żonce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 herusek14, oszalałeś?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Rozumiem że felgi i miska spawane co tydzień tak ? (bez urazy, kobieta ma prawo ) Czy tak by się zajarała tematem? No to Air i będzie przyjemne z pożytecznym To zwracam honor i szacun dla żonki Więc 2 pytanie adekwatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Rozumiem że felgi i miska spawane co tydzień tak ? (bez urazy, kobieta ma prawo ) ...i tu się mylisz kolego. Trzy lata śmigała 210konnym A3 na zawieszeniu H&R i żadnych strat nie odnotowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1301 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Jestem pod wrażeniem, mało jest kobiet ktore ogarniają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Jest świadoma mojego pedantyzmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi