patryczken16 Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Fiodor, lampy przednie oryginalnie maja czarne wklady,kazdy inny to AGRO TUNING - zwlaszcza chrom
Fiodor Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 A to rozumiem. Jednak warto byłoby pomyśleć nad jakimś Agro-modem tych lamp, bo na pewno wyglądały by lepiej w kolorze matalik lub srebrny. Może można by je rozebrać i prysnąć jakąś farbą w spreju, tak jak ludzie malują wkłady lamp właśnie na czarny.
maq Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Może można by je rozebrać i prysnąć jakąś farbą w spreju, tak jak ludzie malują wkłady lamp właśnie na czarny. Już widzę jak Patryk psika oryginalne lampy od M3 jakimś szprajem Patryk dąży do perfekcji a tu takie pomysły.
patryczken16 Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Niestety nie moja wizja. Nie po to 5 miesiecy szukam nowych kloszy na przod zeby je rozklejac i malowac
szajbus Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Może można by je rozebrać i prysnąć jakąś farbą w spreju, tak jak ludzie malują wkłady lamp właśnie na czarny. hehhee .... dobre !!!! A Patryk M3 ma wzorowe i niech takim ono pozostanie !!!!
Sucre Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Fiodor niestety ale to nie ta marka...takie agrotjuningi możesz w hondzie albo calibrze robić
kamilgt Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 w starszych samochodach każdej marki robią agrotuningi i nie ma to znaczenia czy to bmw czy mercedes czy honda...
victor89 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Wszystkie e36 jakie widziałem wyglądały jak totalny rozpad i kojarzyły mi się z dresowozem. Zresztą bardzo nie lubie tego samochodu. Ale ta Beemka zrobiła na mnie piorunujące wrażenie Gratulacje za kawał porządnego samochodu
bTk^ Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 A to rozumiem. Jednak warto byłoby pomyśleć nad jakimś Agro-modem tych lamp, bo na pewno wyglądały by lepiej w kolorze matalik lub srebrny. Może można by je rozebrać i prysnąć jakąś farbą w spreju, tak jak ludzie malują wkłady lamp właśnie na czarny. Fiodor doj****eś jak dzik w sosne aż sie szyszki posypały ;p i żeby nie robić OT to bemka jest piękna i to jeszcze M3 cud miód. Pozdro
SewerynD Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Ta bemka jest kozakiem w każdym calu i nic jej nie brakuje. Lampy śrebnę
Fiodor Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Nie rozumiem dlaczego wyśmiewacie mój pomysł ? Jest całkiem sensowny, ponieważ widziałem takie agrotjuningi (również w BMW) bardzo dobrze wykonane i po lampach kompletnie nie widać, że były rozklejane i ręcznie robione. Co prawda były to zawsze wkłady lamp malowane na czarno. Poza tym spokojnie to była luźna propozycja właściciel i tak zrobi po swojemu.
ariello01 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Fiodor, pomysł raczej nie jest wyśmiewany tylko troszke nietrafiony...jak sam zauważyłeś autko ma być jak najbardziej oryginalne ( wtedy ma swoja wartość i wtedy jest również najładniejsze) a lampy czarne są właśnie oryginalne więc odpowiedź sama już sie nasuwa:) Oczywiście o gustach sie nie dykutuje więc ja do Twojej propozycji nic nie mam ( ale zostawiłbym czarne )
Forest Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Kurde jak ja takie coś kocham! BMW zrobiona z maksymalnym smakiem, zero wiochy, nawet wnętrze robi ogromne wrażenie, jasna skóra! Najładniejsza E36 jaką widziałem! A dodatkowo chałupa robi wrażenie, tylko pozazdrościć. Dla mnie bomba! Pozdro.!
SZyBA Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Jak z niemieckiego/amerykańskiego garażu
maq Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 wirus_kamil, Patryk kupił srebrzankę i pędzel. Stwierdził, że szpraj jest za drogi
Fiodor Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Co do świateł Jak właściciel chce mieć czarne wkłady lamp to ok, ale wówczas zaproponowałbym przyciemnienie wkładów przednich kierunkowskazów albo przyciemnienie klosze kierunkowskazów (folia na szkło lub spray na klosze lamp). Dałoby to całości większą spójność i lepsze komponowanie się przedniego oświetlenia. Przyjrzyjcie się tym zdjęciom to może zauważycie o co mi chodzi Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek I co powiecie ? Ewidentnie kierunki odstają kolorystycznie od świateł drogowych, gdyby były one w jednej tonacji kolorystycznej, to moim zdaniem to auto dużo zyskałoby na efekcie wizualnym. A może można zakupić oryginalne kierunki z czarnymi matowymi wkładami, wtedy nie trzeba by nic kombinować tylko wykręcić parę śrubek i po kłopocie.
wirus_kamil Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Niech posypie jeszcze brokatem Będzie się fajnie mieiło pod remizą A tak na poważnie to super auto Chyba najlepiej zachowane E36 jakie widziałem Gratuluję
TADEK14 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Bardzo ladne m3, jak nie lubie bmw to powiem ze to jest naprawde ladne . Gratuluje efektu prac i takiego rodzynka w takim stanie
marian Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Muszę przyznać, że Twoje prace są profi, podobnie jak fotorelacje.
Mat's Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Fiodor, A ja uważam że w takim samochodzie powinno się cenić serię taka jaką nadała fabryka. Szczególnie że w Pl ciężko znaleźć drugą taką sztukę
patryczken16 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Przez ostatnie 3 dni pracowalem nad swoim autem,dzis skonczylem. reszta za dnia
Stefan-16 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jak wygram w Lotto to odkupię ją od ciebie
Rekomendowane odpowiedzi