saddam Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ma się to oko Z tymi felgami rzeczywiście rzuca się w oczy. Przy najbliższej okazji będę przejeżdżał tamtędy wolniej, żeby sobie pooglądać na żywo efekt Twojej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
APC Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kujon i tu zawitał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kujon Ty już nie pitol że się trochę bawisz w odnawianie felg...pokaż jakie cuda tam wyczyniasz I już nei mogę się doczekać jak wrzucisz relacje z polerki cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 HardcorowyKoksu mam pytanie odnośnie polerki bo sam myślę o jej zakupie. Jak ci się z nią pracowało? Jak z jakością wykonania oraz czy jesteś z niej ogólnie zadowolony czy mogło by coś być lepiej zrobione? A co do projektu to bardzo fajnie wyszło Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardcorowyKoksu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 I już nei mogę się doczekać jak wrzucisz relacje z polerki cabrio w cabrio będzie kosmetyka przy compakcie, choć po wsmarowaniu tych wszystkich mazidełek czuje że może być sympatycznie Jak ci się z nią pracowało? Jak z jakością wykonania oraz czy jesteś z niej ogólnie zadowolony czy mogło by coś być lepiej zrobione? to moja pierwsza polerka, nie pracowałem nigdy na innych maszynach wiec nie mam porównania, ogólie wydaje mi sie że sprzęt spełnił swoje zadanie, jedyną wadą jaką zauważyłem to brak blokady włącznika, więc cały czas podczas pracy trzeba go naciskać, mi na początku zdarzało się przypadkowo wyłączyć maszynę w trakcie polerowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Powiem tylko tyle A jak jestesmy przy Twojej masie i figurze to zwróc uwage na Lipomastie bo troszke Ci sie odłożyło...a usunąc to uwierz że jest BBBAAAAARDZOOOO CIEZKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardcorowyKoksu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 A jak jestesmy przy Twojej masie i figurze to zwróc uwage na Lipomastie bo troszke Ci sie odłożyło...a usunąc to uwierz że jest BBBAAAAARDZOOOO CIEZKO co do masy itp, to jak już jestesmy w tym temacie, to przez ostatnio rok zrobiłem 20kg do przodu, bez koksu ! Od 1 czerwca jestem na redukcji i dzisiejsze ranne ważenie pokazało -6,5kg w 2 tygodnie, więc spokojnie, ze zbijaniem wagi nigdy nie miałem problemów, gorzej w drugą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 No widać efekty, lakier odżył i nabrał blasku więc pogratulować efektu, tym bardziej że to Twój pierwszy raz Bazę na odpryski nakładałeś z utwardzaczem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardcorowyKoksu Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Bazę na odpryski nakładałeś z utwardzaczem ? nie wiem pojechałem do mieszalni i umieszali mi 50ml akrylu w moim kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jeśli sam nic nie dolewałeś z osobnej buteleczki to taki akryl schnie dłużej (dlatego się mazał ) ale też dłużej możesz bawić się z kropeczkami. Dobrze że dobrali Ci 50, u mnie mniej niż 100 nie chcą się bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nie ma lipy! Widzimy się na siłownya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu1214 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 do takiej roboty to jedna wiśnia to za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Wszystko pięknie - teraz auto godnie może reprezentować markę (nawet z różem) ale te wino położyło mnie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardcorowyKoksu Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Dobrze że dobrali Ci 50, u mnie mniej niż 100 nie chcą się bawić Dobrali i to na poczekaniu w 20 min solidna firma do takiej roboty to jedna wiśnia to za mało z racji że dzwigam na siłowni była tylko jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmichalowski Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Kolejny egzemplarz auta jedynej słusznej marki powrócił do odpowiedniego stanu. Jak na pierwszą polerkę to efekt świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi