Skocz do zawartości

Chevrolet Aveo 2006 czarny metallic po automatach

Gość minetoo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie.

Tym razem miła Pani przywiozła do mnie Aveo.

Autko wg jej opowieści ma 4 lata i nie miało łatwego życia.

Myte na automacie i czasem " z wiadra pod domem".W zasadzie nie wiem co gorsze...

Po drodze zaliczyło malowanie drzwi i tylnego błotnika ale nawet nie najgorzej a co zabawniejsze spotkanie z nowo zainstalowaną bramą garażową na kilka dni przed wizytą u mnie co zaowocowało ładnymi draskami na klapie.

Ogólnie Pani ma auto w czarnej d... ale Pan kazał coś z tym zrobić bo inaczej sprzeda.

Co zastałem?Generalnie autko pokryte gęstą siatką rys po szczotkach plus rozmaite otarcia i rysy jak po gałęziach zostało całkowicie ograbione z odbicia i połysku.Krótko mówiąc modny czarny mat.

Auto bardzo budżetowe co nie skazuje go na bycie brzydalem więc ochoczo wziąłem się do pracy.

Co i Czym:

-Roma a/s plus ostra gąbka

-Terpentyna jako tar remover

-Ponowne mycie ale rękawica mf

-Pełne 3 kroki 3m

-IPA inspekcja

-Colli 915

-PoorBoys trimrestorer

-Taśmy 3m

-Mikrofibry i inne pady itp

Czas 9 godzin na takiego malucha to sporo jak dla mnie ale się zawziąłem.

ZDJĘCIA USUNIĘTE - TEGO NIE DA SIĘ OGLĄDAĆ ANI OTWORZYĆ. ZMIEŃ ROZDZIELCZOŚĆ ZDJĘĆ I WTEDY WSTAW.

zdjcie0215n.jpg

zdjcie0216l.jpg

zdjcie0219v.jpg

zdjcie0220h.jpg

zdjcie0222u.jpg

zdjcie0223k.jpg

zdjcie0226b.jpg

zdjcie0227l.jpg

zdjcie0228ap.jpg

zdjcie0233x.jpg

zdjcie0236s.jpg

zdjcie0240u.jpg

zdjcie0241rh.jpg

zdjcie0246g.jpg

zdjcie0252g.jpg

zdjcie0253r.jpg

zdjcie0256e.jpg

zdjcie0261r.jpg

zdjcie0262r.jpg

zdjcie0263k.jpg

zdjcie0264h.jpg

zdjcie0265w.jpg

zdjcie0266vl.jpg

zdjcie0269j.jpg

zdjcie0271h.jpg

zdjcie0273f.jpg

zdjcie0275y.jpg

zdjcie0276g.jpg

Zgodnie z życzeniem moda i osób posiadających modemy pomniejszyłem zdjęcia jeszcze raz.

Xkem, Nie nie mierzyłem ale pozostawiłem pare rysrysek głębszych lecz nie na wylot klaru więc sądzę że nie jest źle aczkolwiek troszkę go musiałem zebrać.

[ Dodano: 15 Czerwiec 2011, 21:44 ]

jodan, No u mnie jest też ok a mam łącze 4 mb tylko ale wiesz evo czuwa...wyżej temat teżsię dlugo ładuje...

co do auta no dyskusyjne jest co nie znaczy że nie może być zrobione i zawstydzać lakierem droższe furki nie ?

sinrock, Wszystko wyprowadzone bez papieru.Miejsca trudniejsze z dość dużym naciskiem ( ale w granicach rozsądku) do zaniku zielonego korka , IPA i do skutku.

[ Dodano: 16 Czerwiec 2011, 08:35 ]

yukon, Fotki początkowo były zmienione do rozmiaru 1280 na 1024 aktualnie 1024/1024.Oczywiście są na imageshack wklejone jako link forum typ pierwszy.

Problemów w ładowaniu upatrywałbym się w komputerach użytkowników może nie ta przeglądarka może cache zapchane może rejestr leży może directx stary?

ale nie róbmy ot