Gość Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam ponownie. Tym razem miła Pani przywiozła do mnie Aveo. Autko wg jej opowieści ma 4 lata i nie miało łatwego życia. Myte na automacie i czasem " z wiadra pod domem".W zasadzie nie wiem co gorsze... Po drodze zaliczyło malowanie drzwi i tylnego błotnika ale nawet nie najgorzej a co zabawniejsze spotkanie z nowo zainstalowaną bramą garażową na kilka dni przed wizytą u mnie co zaowocowało ładnymi draskami na klapie. Ogólnie Pani ma auto w czarnej d... ale Pan kazał coś z tym zrobić bo inaczej sprzeda. Co zastałem?Generalnie autko pokryte gęstą siatką rys po szczotkach plus rozmaite otarcia i rysy jak po gałęziach zostało całkowicie ograbione z odbicia i połysku.Krótko mówiąc modny czarny mat. Auto bardzo budżetowe co nie skazuje go na bycie brzydalem więc ochoczo wziąłem się do pracy. Co i Czym: -Roma a/s plus ostra gąbka -Terpentyna jako tar remover -Ponowne mycie ale rękawica mf -Pełne 3 kroki 3m -IPA inspekcja -Colli 915 -PoorBoys trimrestorer -Taśmy 3m -Mikrofibry i inne pady itp Czas 9 godzin na takiego malucha to sporo jak dla mnie ale się zawziąłem. ZDJĘCIA USUNIĘTE - TEGO NIE DA SIĘ OGLĄDAĆ ANI OTWORZYĆ. ZMIEŃ ROZDZIELCZOŚĆ ZDJĘĆ I WTEDY WSTAW. Zgodnie z życzeniem moda i osób posiadających modemy pomniejszyłem zdjęcia jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 1 zdjęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fedur Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 u mnie to samo, chyba cos urwalo z tej relacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 już jest reszta ale nie wiem czy evo mnie nie zastrzeli za ilość ale wrzucałem w rozdziałce jak zwykle akceptował .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 minetoo jakbym byl modemowcem to bym CIe udusil.... mam lacze 8 mb ale zdjecia sie laduja miesiac... poza tym "daewoo" odmlodnialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 jak tylko evo mnie postrzeli w stope poprawie na mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xkem Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mierzyłeś (jeśli masz możliwość) ile ubyło lakieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jodan Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 dobrze jest nic nie trzeba zmniejszać, na lakierze też widać fajny efekt, tylko ten dospawany kufer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Xkem, Nie nie mierzyłem ale pozostawiłem pare rysrysek głębszych lecz nie na wylot klaru więc sądzę że nie jest źle aczkolwiek troszkę go musiałem zebrać. [ Dodano: 15 Czerwiec 2011, 21:44 ] jodan, No u mnie jest też ok a mam łącze 4 mb tylko ale wiesz evo czuwa...wyżej temat teżsię dlugo ładuje... co do auta no dyskusyjne jest co nie znaczy że nie może być zrobione i zawstydzać lakierem droższe furki nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Długo sie ładuje, bo foty wrzucone zamiast na hosting to na forum, zaraz temat poleci. Jeszcze fotki się powtarzają, chyba że mi tak przymula... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 damianTDCi, Fotki są na imageshack owszem na początku się powtórzyły. [ Dodano: 15 Czerwiec 2011, 22:28 ] już pomniejszone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alan Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Nawet nie komentuje pracy,bo czas oczekiwania na załadowanie fotek mnie usypia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 alan, dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 K.... co Wy macie za internet?! 2mb i jest od kopa, a ten śpi, tamten jojcy, że wolno... Praca jak zwykle KLASA! Brzydkie kaczątko wyładniało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jodan Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 miba, też mnie to zastanawia. Ludzie już w kosmos latają, a tu chyba internet na korbkę u co po niektórych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Radióweczka na wsi ledwo do 2mb dociąga, a i to zwykle nad ranem się dzieje, a tu szpece z różnych większych miast i miasteczek mówią, że nie bangla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 minetoo fotki zmieniasz na 800x600 w Image Tuner. Potem wrzucasz do ImageShack Uploader i wklejasz na forum "hotlinki dla forum". Proszę bo te zdjęcia zabijają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Cos krecisz, ze wszystko robiles samemu. Na blotniku wyraznie widac, ze wlascicielka uproscila Ci sprawe i wyprowadzila go wczesniej papierem sciernym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinrock Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mówisz, że 9h na takiego malucha to sporo? Nie wiem jaki jest lakier na tym aucie ale dla mnie 9h w pojedynkę to mało, tym bardziej, że niektóre rysy chyba matowiałeś papierem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 sinrock, Wszystko wyprowadzone bez papieru.Miejsca trudniejsze z dość dużym naciskiem ( ale w granicach rozsądku) do zaniku zielonego korka , IPA i do skutku. [ Dodano: 16 Czerwiec 2011, 08:35 ] yukon, Fotki początkowo były zmienione do rozmiaru 1280 na 1024 aktualnie 1024/1024.Oczywiście są na imageshack wklejone jako link forum typ pierwszy. Problemów w ładowaniu upatrywałbym się w komputerach użytkowników może nie ta przeglądarka może cache zapchane może rejestr leży może directx stary? ale nie róbmy ot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kolejny udany projekt Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 No i kolejny raz poprawiłem galerie mam nadzieję że teraz jest ok u wszystkich.Jeśli taka kombinacja ładowania zdjęć będzie odpowiadała tak będę robił.Coś tam jeszcze widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npiotr Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ładnie wyszła korekta, a z przodu nadkole ejst takie duże że spokojnie by weszły 20 calowe koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 npiotr, no zgadza się ale też zależy jak stoi.inna sprawa że pewnie by się już na 17 nie uwlekło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi