julian Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Evo, już nie narzekaj. ile razy pod rząd chciałbyś zgarniać nagrodę? Całą noc zakuwałeś stronę RG na pamięć, przyjeżdzasz z przekrwionymi oczami, pijesz 8-go redbulla i odpowiadasz zanim padną pytania
CarSPA Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witajcie! Wielkie dzięki wszystkim którzy dotarli na spotkanie (prawie 35osób). Poniżej przedstawiamy kilka zdjęć z imprezy,
dzinkins Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 hehe i ja się załapałem jakiś zamyślony jeszcze raz Pozdro
Slawek.k81 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Jak zwykle bardzo ciekawe spotkanie. Czekam na kolejne!!! Tak w ogóle to mógłbym u was zamieszkać Dzieki wszystkim za spotkanie za które ekipie z Car Spa nalezą się oklaski na stojąco za chęć organizowania tego typu spotkań . A natłok wiedzy i informacji jaki został mi zaaplikowany w tym magicznym miejscu spowodował ze wyleciało mi z głowy z jakimi woskami p. Mark z RG porównywał swoje produkty RG55, RG 42, RG-BLACK, RGSS4x4 do wosków konkurencji jak by ktoś pamiętał to byłbym wdzięczny.
Liptonosz Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Fuck ja nie mogłem się pojawić Następnym razem dam radę
Rekomendowane odpowiedzi