coobah Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 umyłem dziś autko... Niestety No. 110 słabnie... Z drugiej strony biorąc pod uwagę, że auto często stoi pod chmurką (także w nocy), a pogoda nas nie rozpieszcza to chyba i tak nie jest to zły wynik... Praktycznie 2 miesiące..
k24 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam ponownie. Wkońcu miałem czas powownego przetestowania V.110 , tym razem porównuję go z DJ BV. 110 nakładana na żółtym padzie flexipads, rotacja 1 bieg. Po prawej mamy V.110, lewa Dodo. Wosku wydaje się dużo, jednak zapewniam że jest go mniej niż wygląda na zdjęciu Tutaj już po nałożeniu Polerowanie. Nie jest tak trudne i uciążliwe jak przy ręcznym nakładaniu, jednak dalej Dodo Juice bije Victorie na głowe pod tym względam. Woski pozostawione do wypocenia na 2 godziny, przetarte eurowami i robimy testy sheetingu i kropelkowania. Victoria no.110: Dodo Juice Blue Velvet: Krople 110 są większe, takie bardziej "mięsiste", Dodo "robi" mniejsze kropelki których jest znacznie więcej . Różnic w wyglądzie brak. Sheeting. Dodo troszkę lepiej i szybciej odprowadza wodę pozostawiając na powierzchni znacznie mniej kropel, możliwe jest tutaj spłukanie "do sucha". Żeby uzyskać taki efekt na Victorii trzeba dużo więcej wody. Postaram się systematycznie uzupełnienie testu pod względem wytrzymałości obu wosków. Dzięki za przeczytanie, Pozdrawiam.
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Dziękujemy za przeprowadzenie testu. Coobah 2 miesiące polskiego lata dla płynnego naturalnego wosku to uważam, że i tak nieźle
coobah Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Coobah 2 miesiące polskiego lata dla płynnego naturalnego wosku to uważam, że i tak nieźle Masz rację. Jest całkiem OK, tak jak pisałem - autko bardzo często stoi 24H pod chmurką!
Rekomendowane odpowiedzi