tomekka Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam. Z samochodem zeszło mi ok 10h, powiecie mało, ale ja jestem zadowolony Była to moja pierwsza polerka w życiu, zawsze dbałem o samochody, ale wszystkie czynności wykonywałem ręcznie i nie było tego super efektu, a tu proszę nic nie zepsułem. najbardziej zmatowiona była maska dach i tylna klapa, maska i klapa idzie do lakiernika ze względu na odpryski i rudą to samo tyczy się przedniego zderzaka, co jednak nie przeszkodziło mi w polerce tych części. Zdjęcia zaraz po polerce robione niestety telefonem, parę tygodni później (czyli dziś ) umyty na szybko i zrobione w miarę profi, choć ostrości nie mogłem złąpać. Niestety nie mam zdjęć sprzed, no może dla porównania: ... mycie, suszenie.... 1. Glinkowanie - Bilt Hamber Auto Clay Soft 2. Korekta maszynowo - Meguiars SwirlX, okazał się za słaby, została użyta pasta 3M ultimate compound w galonowym opakowaniu od kolegi. następnie Swirlx 2 razy na hologramy, 3. Cleaner - Dodo Lime Prime 4. Wosk - FINISH KARE 2685 PINK PASTE WAX/ Dodo Juice Hard Candy 5. Do skóry - Cleaner Gliptone Gt12, Conditioner Gt11 6. Plastiki wewnątrz - PB natural look, zewnątrz PB Trim restorer 7. Opony - Meguiars Endurance High Gloss 8. Silnik - AUTOGLYM VINYL & RUBBER CARE już był kiedyś umieszczany na tym forum znowu wygląda tak samo gliptone użyty 3 tygodnie temu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npiotr Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 no ładna vectra, a silnik wygląda cudnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zajebista naklejka Skąd masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Marco, jeśli chodzi o naklejkę hand wash only to np. tutaj: http://odjazdowenaklejki.pl/index.php?m ... cts_id=928 auto ładnie się prezentuje a silnik wygląda super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzwmichu Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Lakier w super stanie, co do auta to nie pasuje do całości ta końcówka wydechu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afi Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Pzwmichu, też zwróciłem uwagę na końcówkę wydechu. Poza tym Choć pochmurna pogoda trochę "przyćmiła" blask lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 14 Czerwca 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Bardzo fajna Vectra Wydech rzeczywiście trochę psuje wygląd tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekka Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Naklejka dziś przyszła;) co do końcówki to cały wydech Irmschera z kwasówki specjalnie go wymieniłem z seryjnego ale może wrócę do serii:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRUŚ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 no było by oki gdyby nie ten więś wydech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ładnie by pasował ten podwójny jajowaty irmiego- tylko czy on występował dla VB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Występował bo sam miałem w swojej Vectrze B dokładnie taki: allegro (1649587568) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cendra Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ten kanciasty wydech nie pasuje do obłej sylwetki VB Poza tym piękna sztuka, świetne efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Super autko no i praca na 5+ Ps. widzę że kolega forum zmienił pozdrowienia z FETP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 15 Czerwca 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 wydech Irmschera z kwasówki specjalnie go wymieniłem z seryjnego A to nie zmieniaj wydechu, zmień zderzak z dopasowanym wycięciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiorwroc Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Kolego, ta Viki to chyba nie tyle sport co Zender? A co do wydechu - owalny Irmik jest beeee, wydaje mi się że lepiej zapodać Remusa z kwadratowymi końcówkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekka Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zender, ale fotele zawieszenie itd od Sporta przeciez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi