Jump to content

Recommended Posts

Posted

Może by tak jakieś spotkania w naszym województwie zorganizował? Wiem, że osób trochę z naszego regionu jest, więc może i u nas się ruszy jakiś spot miłośników detailingu?? :)

Posted

Wydaje mi się że najlepiej gdzieś mniej więcej się wyśrodkować w województwie - może jakiś zalew gdzieś nad wodą się spotkać, integrację przy grillu jakimś zorganizować, a kiedy? niech pojawi się jakiś odzew ze strony użytkowników i możemy wspólnie się umówić na odpowiedni termin ;)

Posted

To jak woda, to ja polecam zalew Mexicana w miejscowości Chlewiska, może Sielpia Wielka, szczerze powiem, że jak chcecie wyśrodkować to najlepiej chyba jakieś okolice Kielc ale jak nikogo więcej nie będzie to może jakieś Skarżysko Kamienna :)

• 2 weeks later...
Posted

Jeżeli byliby chętni to mogę ogarnąć spocik w Skarżysku, b. blisko drogi E77/S7 nad wodą z fajnym parkingiem gdzie można grilla zrobić.

Posted

Ja w zasadzie też mogę i na Skarżysko dolecieć, kwestia ustalenia terminu i pogody :kox:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

też byłbym chętny jeśli jeszcze aktualne :) do Skarżyska mam 20 minut więc pasuje jak najbardziej

Posted

Jak nie będzie chętnych to ja prawdopodobnie w godzinach popołudniowych w sobotę będę w Kielcach to moglibyśmy się umówić na mini spocik :)

• 1 year later...
Posted

Co prawda zrobię odkop, ale w słusznej sprawie ;-)

widziałem, że jest kilka osób z Końskich. Będę w okolicy od soboty przed wigilią, to chyba jest 22 grudnia, posiedzę z tydzień. Może jakiś spot na skwerku albo bezdotyku na warszawskiej wieczorem, jak pogoda dopisze? jak będą dwa samochody, to też fajnie :-) np. w niedzielę, 23, albo po Świętach, np. 27-29?

Reflektuje ktoś?

• 1 month later...
Posted

Hej, lekko odgrzeje kotleta. Sezon coraz bliżej, może warto zebrać ekipę i się gdzieś spotkać? :) Co wy na to?

Posted

Ja będę w Końskich od 18-19 lutego tak z tydzień albo dłużej. To jakby coś, to piszcie? Chętnie "zaspocę" ;)

• 7 months later...
Posted

Kolejne wykopalisko, tym razem ja - są aktywne osoby ze świętokrzyskiego, które chciałyby się "spocić"? Bo od początku jakoś nie możemy się zorganizować w naszym województwie, więc może najwyższy czas ;)

Posted

ja jestem z buska i moge do kielcow podjechac jak bedzie spotkanie wiec jest nas dwoch. tylko ze ja 9 wrzesnia gwiazde oddaje na poprawki lakiernicze i na pewno tydzien auta mial nie bede.

Posted

Jest też kolega Mnichu z Ożarowa, z którym jestem w kontakcie, więc dwóch nas nie będzie. W niedzielę będziemy chyba właśnie we dwóch w Kielcach na gokartach, więc można by się spotkać, bo to przed dziewiątym wypada ;)

Posted

Ja też jestem z Ostrowca :P Aczkolwiek więcej czasu przesiaduję obecnie w Warszawie. Jakby coś się miało dziać w okolicach i akurat bym był to się piszę! :)

Posted

mamut103, kiedy pojawisz się w Ostrowcu? :) Może by mały spocik lokalny rozkręcił. Mnichu też raczej byłby chętny, co do reszty województwa, trzeba by poczekać na odzew.

Posted

Kampania wrześniowa teraz, myślę w drugiej połowie września się pojawić. :) Jak coś to dam Ci znać.