Jump to content

Świętokrzyskie - czas się ruszyć

Recommended Posts

Może by tak jakieś spotkania w naszym województwie zorganizował? Wiem, że osób trochę z naszego regionu jest, więc może i u nas się ruszy jakiś spot miłośników detailingu?? :)

Wydaje mi się że najlepiej gdzieś mniej więcej się wyśrodkować w województwie - może jakiś zalew gdzieś nad wodą się spotkać, integrację przy grillu jakimś zorganizować, a kiedy? niech pojawi się jakiś odzew ze strony użytkowników i możemy wspólnie się umówić na odpowiedni termin ;)

To jak woda, to ja polecam zalew Mexicana w miejscowości Chlewiska, może Sielpia Wielka, szczerze powiem, że jak chcecie wyśrodkować to najlepiej chyba jakieś okolice Kielc ale jak nikogo więcej nie będzie to może jakieś Skarżysko Kamienna :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...

Co prawda zrobię odkop, ale w słusznej sprawie ;-)

widziałem, że jest kilka osób z Końskich. Będę w okolicy od soboty przed wigilią, to chyba jest 22 grudnia, posiedzę z tydzień. Może jakiś spot na skwerku albo bezdotyku na warszawskiej wieczorem, jak pogoda dopisze? jak będą dwa samochody, to też fajnie :-) np. w niedzielę, 23, albo po Świętach, np. 27-29?

Reflektuje ktoś?

• 1 month later...
  • 7 months later...

Kolejne wykopalisko, tym razem ja - są aktywne osoby ze świętokrzyskiego, które chciałyby się "spocić"? Bo od początku jakoś nie możemy się zorganizować w naszym województwie, więc może najwyższy czas ;)

Jest też kolega Mnichu z Ożarowa, z którym jestem w kontakcie, więc dwóch nas nie będzie. W niedzielę będziemy chyba właśnie we dwóch w Kielcach na gokartach, więc można by się spotkać, bo to przed dziewiątym wypada ;)

mamut103, kiedy pojawisz się w Ostrowcu? :) Może by mały spocik lokalny rozkręcił. Mnichu też raczej byłby chętny, co do reszty województwa, trzeba by poczekać na odzew.