zmstr Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Może by tak jakieś spotkania w naszym województwie zorganizował? Wiem, że osób trochę z naszego regionu jest, więc może i u nas się ruszy jakiś spot miłośników detailingu??
Tygrysek3005 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 W zależności od miejsca ja bardzo chętnie
SJake Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Może być Ostrowiec, tylko gdzie i kto organizuje?
zmstr Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Wydaje mi się że najlepiej gdzieś mniej więcej się wyśrodkować w województwie - może jakiś zalew gdzieś nad wodą się spotkać, integrację przy grillu jakimś zorganizować, a kiedy? niech pojawi się jakiś odzew ze strony użytkowników i możemy wspólnie się umówić na odpowiedni termin
Tygrysek3005 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 To jak woda, to ja polecam zalew Mexicana w miejscowości Chlewiska, może Sielpia Wielka, szczerze powiem, że jak chcecie wyśrodkować to najlepiej chyba jakieś okolice Kielc ale jak nikogo więcej nie będzie to może jakieś Skarżysko Kamienna
npiotr Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Gdyby był Sandomierz to ja się piszę
qbejs Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Jeżeli byliby chętni to mogę ogarnąć spocik w Skarżysku, b. blisko drogi E77/S7 nad wodą z fajnym parkingiem gdzie można grilla zrobić.
zmstr Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ja w zasadzie też mogę i na Skarżysko dolecieć, kwestia ustalenia terminu i pogody
qbejs Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 No to trzeba poczekać tylko aż pogoda się ogarnie i dogadamy się
Tygrysek3005 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 trzeba poczekać tylko aż pogoda się ogarnie Po co czekać postoimy pod parasolami i będziemy patrzeć na kropelki
reez Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 też byłbym chętny jeśli jeszcze aktualne do Skarżyska mam 20 minut więc pasuje jak najbardziej
Tygrysek3005 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Jak nie będzie chętnych to ja prawdopodobnie w godzinach popołudniowych w sobotę będę w Kielcach to moglibyśmy się umówić na mini spocik
Biszkopt Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Co prawda zrobię odkop, ale w słusznej sprawie ;-) widziałem, że jest kilka osób z Końskich. Będę w okolicy od soboty przed wigilią, to chyba jest 22 grudnia, posiedzę z tydzień. Może jakiś spot na skwerku albo bezdotyku na warszawskiej wieczorem, jak pogoda dopisze? jak będą dwa samochody, to też fajnie :-) np. w niedzielę, 23, albo po Świętach, np. 27-29? Reflektuje ktoś?
Mnichu Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Szkoda że ja mieszkam z drugiej strony świętokrzyskiego bo bym podleciał pogadać
eMKaeS Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Hej, lekko odgrzeje kotleta. Sezon coraz bliżej, może warto zebrać ekipę i się gdzieś spotkać? Co wy na to?
Biszkopt Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja będę w Końskich od 18-19 lutego tak z tydzień albo dłużej. To jakby coś, to piszcie? Chętnie "zaspocę"
eMKaeS Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Wstępnie mi odpowiada Ktoś jeszcze? Ustalić godzinę,miejsce
zmstr Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Kolejne wykopalisko, tym razem ja - są aktywne osoby ze świętokrzyskiego, które chciałyby się "spocić"? Bo od początku jakoś nie możemy się zorganizować w naszym województwie, więc może najwyższy czas
L4m3r^ Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 ja jestem z buska i moge do kielcow podjechac jak bedzie spotkanie wiec jest nas dwoch. tylko ze ja 9 wrzesnia gwiazde oddaje na poprawki lakiernicze i na pewno tydzien auta mial nie bede.
zmstr Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Jest też kolega Mnichu z Ożarowa, z którym jestem w kontakcie, więc dwóch nas nie będzie. W niedzielę będziemy chyba właśnie we dwóch w Kielcach na gokartach, więc można by się spotkać, bo to przed dziewiątym wypada
mamut103 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Ja też jestem z Ostrowca Aczkolwiek więcej czasu przesiaduję obecnie w Warszawie. Jakby coś się miało dziać w okolicach i akurat bym był to się piszę!
zmstr Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 mamut103, kiedy pojawisz się w Ostrowcu? Może by mały spocik lokalny rozkręcił. Mnichu też raczej byłby chętny, co do reszty województwa, trzeba by poczekać na odzew.
mamut103 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 Kampania wrześniowa teraz, myślę w drugiej połowie września się pojawić. Jak coś to dam Ci znać.
Rekomendowane odpowiedzi