Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Jakies inne miejsca panowie ? Mam zamiar bedac na urlopie podrzucic auto gdzies w okolice Szczecin/Stargard ew nadmorskie miasta oby nie za daleko :)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Sklepu juz nie ma. Troche kosmetykow jest w sklepie to jest chyba autoryzowany przedstawiciel liqui moly ogolnie okolice miedzy media a tym centrum czerwonym kilkaset metrow dalej.

Opublikowano

Royal Shine na Bieszczadzkiej 13 , maja już całkiem niezły arsenał :)

Tak Pro-choice na Witkiewicza tez ma kosmetyki ale w większości Megs

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sabat, Byłem w Royal Shine, dobrze wyposażeni są, aczkolwiek królują produkty Sonax'a. Niemniej jest to jedyny punkt w Szczecinie gdzie kupisz coś poza marketowego.

Opublikowano

Ja ostatnio w czerwcu dawałem do prania swoje auto w automyjni Todo na 26 kwietnia. Jestem zadowolony :)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Napisz jakie konkretne poprawki chciałbyś wykonać. Zobaczymy co da się zrobić ;)

Opublikowano

W sumie, to chciałbym zacząć od bardzo matowych reflektorów. Wczoraj jeszcze kolega coś mi zaproponował. Odwiedzę jeszcze jedną firmę : http://pansamochodzik.szczecin.pl/czysz ... tapicerek/ - niby sprawdzona, ale sam nie jestem przekonany.

Jeśli nic z tego nie wyjdzie w tygodniu, to odezwę się do Ciebie @AFT

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

W srodę jadę na turbomyjka do szczecina na mycie i woskowanie japońskim woskiem co ma zabezpieczyć lakier na 12 miesięcy. Jak odbiore samochód to dam znać

Opublikowano

Pewnie Soft Fusso 12, no na pewno on 12 miesięcy nie wytrzymuje , ale pół roku spokojnie. ( poszukaj testu sam nawet robiłem i są filmiki na forum)

Daj znać jaki koszt takiej operacji.

Opublikowano
Pewnie Soft Fusso 12, no na pewno on 12 miesięcy nie wytrzymuje , ale pół roku spokojnie. ( poszukaj testu sam nawet robiłem i są filmiki na forum)

Daj znać jaki koszt takiej operacji.

Masz rację pracują na tych woskach. Ogolnie uwineli sie w 1.5h po odebraniu samochodu bylem zadowolony:

Ładnie umyty

Błyszczał się pomimo pochmurnej pogody

W srodku ladnie odkurzony

Z racji że nie korzystalem z takich usług jestem zadowolony. Jezeli chodzi o blask samochodu jestem zadowolony tym bardziej, że wcześniej używałem formuła1. Polecam TurboMyjnia

Opublikowano

formuła 1 nadaje się do wnęk :)

i pod maskę.

lepiej się auto czyści i brud sie tak nie trzyma.