k24 Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Witajcie, mógłbym za dość nie duże pieniądze zakupić taką skóre, jednak jej stan pozostawia wiele do życzenia. Myślicie że da się coś z tego wyciągnąć? w jednym miejscu na pewno trzeba będzie pofarbować. Bawić się z czyszczeniem tego czy nie? Bo cena naprawdę jest atrakcyjna. Zdjęcia także jakością nie powalają, ale coś tam widać... Link do galerii: SKÓRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Checio Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Jak nie duża kasa to bierz, będziesz miał pole popisu i możliwość zaprezentowania mam obszernej fotorelacji. Tu link do filmu pokazującego co można zdziałać - wg mnie świetny efekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor muzycom Posted June 6, 2011 Dystrybutor Report Share Posted June 6, 2011 Generalnie nie jest źle na pierwszy rzut oka. Niestety nie widać dobrze najmocniejszego uszkodzenia na boczku fotela. Wykwity na tapicerce drzwi wyglądają jak pleśń, ale jest to do usunięcia. Martwi mnie miejsce składowania skóry. Warto się dopytać czy miejsce jest suche i ogrzewane, czy tapicerka nie jest, bądź nie była zapleśniała. Na siedzisku widać tatuaż po przechowywaniu czegoś ciężkiego. Pytanie: Czy jest to odciśnięte czy dodatkowo wszedł w powierzchnie jakiś smar. (bo tak to wygląda) Plama do usunięcia, czy wycisk na skórze da się usunąć stwierdzić ze zdjęcia nie jestem w stanie. Tyle na szybko. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts