Administrator AreK Opublikowano 1 Czerwca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam! Mam pewien problem. Fotele w aucie wyglądają jak na foto. Czy mieliście kiedyś do czynienia z takimi uszkodzeniami? Czy mogę poucinać te nitki bez dalszych konsekwencji? Nie zacznie się pruć,siepać itd...???
maestro00 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 A auto na gwarancji ? Ja bym to poucinał bo co z tym zrobisz ?
Administrator AreK Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 A auto na gwarancji ? Ja bym to poucinał bo co z tym zrobisz ? też tak chcę zrobić
Moderator rychu Opublikowano 1 Czerwca 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 wepchnij z powrotem skąd wyszły....
Administrator AreK Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Czym?
qob Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Wątpię, że szydełko da radę, bo szydełkiem się od drugiej strony łapie, choć mogę się mylić bo dawno już nie miałem robótek ręcznych Myślę, że najlepsza opcja to maszynka na baterie- taka golarka do zmechaconych ubrań.
Moderator rychu Opublikowano 1 Czerwca 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Czym? czymś cienkim i sztywnym...może drutem do upychania nitek
Przemolkas Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Utnij! nic sie nie stanie, tnij jak najblizej siedzenia! Mam na codzien doczynienia z tkanina i nic sie nie stanie!powodzenia
maestro00 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Arekkaz, weź się do roboty bo już 21, don`t be a pussy i nie pękaj
Administrator AreK Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Dzięki wszystkim za potwierdzenie "mojego" pomysłu.Dzisiaj już nie ale wkrótce wykoszę chwasty
maestro00 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Dzięki wszystkim za potwierdzenie "mojego" pomysłu.Dzisiaj już nie ale wkrótce wykoszę chwasty To przy okazji zabierz się za te nitki na fotelu
jacek_1 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Ja polecam taka maszynkę do ciecia nitek z ubrań można ja zakupić za grosze w hipermarketach, dobrze sobie radzi z takimi rzeczami
Administrator AreK Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Dzisiaj przeprowadziłem akcję... Wszystko na razie jest ok. Zobaczymy jak podczas eksploatacji. Dzięki za wszystkie rady. Pozdrawiam...
marcinbernard Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 odświeżam temat, a co z lekko przetartymi nitkami? maszynką do golenia?
Administrator AreK Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 tak
kerad Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ale maszynka taka do brody, czy taka co włosy sie obcina? Bo ost zauważyłem u mnie ten sam efekt, na bocznym oparciu, od wsiadania i wysiadania...
vasto092 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Cześć, Zahaczyłem czymś ostrym na tylnej kanapie i przyczyniłem się tym samym do zaciągniętych nitek tak jak na zdjęciach. Niestety nie widzę zdjęć poprzednich, nie wiem dlaczego. Proszę podpowiedzcie co z tym zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi