pietras_wawa Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Kilka dni temu przeglądając Detailing World natknąłem sie na relację: http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=218718 Zastanawiam się nad kupnem kilku produktów, bo wygladają bardo ciekawie. Czy ktoś już testował ich produkty?
pietras_wawa Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Uzyskałem od nich dużo informacji na temat tych produktów ale jestem ciekawy opnii użytkowników forum.
SJake Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 opnii użytkowników forum. Excede to przecież użytkownik (użytkownicy) tego forum... myślisz, żeby Cię okłamał lub chciał celowo wprowadzić w błąd? On jako dystrybutor chyba najlepiej wie co i jak No chyba, że interesuje Cię opinia osób postronnych i zależy Ci na "ohhah" lub "ojjojjojaach" używających... a takich tutaj zapewne jeszcze nie ma, więc pozostaje jedynie Daniel
Administrator Evo Opublikowano 30 Maja 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Nie wiem co dokładnie Cie interesuje, ale testy dwóch produktów powinny być do końca tygodnia
pietras_wawa Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 SJake, Może ktoś używał produkty Auto Finesse. Chodzi mi o normalną opinię bez zbędnych wywodów. Myślę o wypróbowaniu tych produktów bo sporo się dowiedziałem od Daniela z EXCEDE. Prezentują się bardzo fajnie a po przeczytaniu relacji z Porsche 997 GT2 RS upatrzyłem sobie pare kosmetyków.
Administrator Evo Opublikowano 4 Czerwca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 pietras_wawa, w Testach znajdziesz mój opis Rejuvenate.
pietras_wawa Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dzięki. Już się zaopatrzyłem u Excede. Dla mnie jest bardzo prosty w aplikacji, rzadka konsystencja, szybko nie zasycha na aucie no i efekt . Na razie sprawdziłem go tylko na masce. Wyszło super. Niedługo sprawdzę jeszcze wosk Auto Finesse Soul. Na razie moge powiedzieć że ma świetny zapach. Pachnie owocami.
Rekomendowane odpowiedzi