Jump to content

Recommended Posts

Posted

A wiec dzisiaj chcialem sie zabrac za pranie tapicerki i pojawil sie problem, jak tu wyciagnac te siedzenia! Przeczytalem na forum ze trzeba przesunac fotel do tylu i beda dwie sruby na torxy, ale zadnych takich tam nie widze! Jesli wie ktos jak to sie wyciaga to prosze o odpowiedz:0 Z gory dzieki!

• 8 months later...
Posted

apropos siedzeń w Golfie IV

czy nie uważacie, że bardzo łatwo łapią brud??

Ja mam Golfa 2001r. w sierpniu 2010 kupiłem auto i było prane... We wrześniu 2011 prałem kolejny raz i teraz znów wyglądają na zmęczone...

Raczej "brudny" nie jeżdżę...

Posted
czy nie uważacie, że bardzo łatwo łapią brud

Błędy w praniu.

Posted

ŁukaszAJM, Ale jakieś plamy Tobie wyłażą ? czy co się dokładnie dzieje ?

Zawsze można zaimpregnować tapicerkę po wypraniu.

Posted
Zawsze można zaimpregnować tapicerkę po wypraniu

Ja bym nawet rzekł że impregnacja to nieodzowny element prania tapicerki:) Możesz uwierzyć albo nie, ale po impregnacji na prawdę ładnie sie trzyma czystość w aucie :P Jak coś Ci sie rozleje i w miare szybko zareagujesz jakąś MF to śladu nie będzie :)

• 1 month later...
  • 9 months later...
Posted

Zmień pracza - prawdopodobnie nie wypłukuje właściwie chemii lub stosuje zbyt wysokie stężenie (prespray, płukanka). Stawiam na to ;) Wiele golfów / passatów prałem. Efekt brudzenia się po praniu nawet prawidłowym jest za to w fordach np. focus :wallbash: