Przemolkas Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 A wiec dzisiaj chcialem sie zabrac za pranie tapicerki i pojawil sie problem, jak tu wyciagnac te siedzenia! Przeczytalem na forum ze trzeba przesunac fotel do tylu i beda dwie sruby na torxy, ale zadnych takich tam nie widze! Jesli wie ktos jak to sie wyciaga to prosze o odpowiedz:0 Z gory dzieki!
lukwawa Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Tutaj masz user manuala ze zdjęciami. Good luck http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... at-Removal
ŁukaszAJM Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 apropos siedzeń w Golfie IV czy nie uważacie, że bardzo łatwo łapią brud?? Ja mam Golfa 2001r. w sierpniu 2010 kupiłem auto i było prane... We wrześniu 2011 prałem kolejny raz i teraz znów wyglądają na zmęczone... Raczej "brudny" nie jeżdżę...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 czy nie uważacie, że bardzo łatwo łapią brud Błędy w praniu.
SzaKal Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 ŁukaszAJM, Ale jakieś plamy Tobie wyłażą ? czy co się dokładnie dzieje ? Zawsze można zaimpregnować tapicerkę po wypraniu.
ariello01 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Zawsze można zaimpregnować tapicerkę po wypraniu Ja bym nawet rzekł że impregnacja to nieodzowny element prania tapicerki:) Możesz uwierzyć albo nie, ale po impregnacji na prawdę ładnie sie trzyma czystość w aucie Jak coś Ci sie rozleje i w miare szybko zareagujesz jakąś MF to śladu nie będzie
miHoo79 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Mam mk4 i nie zauważam nadmiernego łapania brudu, pewnie błedy "pracza".
StudioPorzadku Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zmień pracza - prawdopodobnie nie wypłukuje właściwie chemii lub stosuje zbyt wysokie stężenie (prespray, płukanka). Stawiam na to Wiele golfów / passatów prałem. Efekt brudzenia się po praniu nawet prawidłowym jest za to w fordach np. focus
Rekomendowane odpowiedzi