Jump to content

Autobrite Super Citrus Snow Foam

yukon

Recommended Posts

Test sponsorowany przez:

logovlr.jpg

info ze strony:

SUPER CITRUS SNOW FOAM

Skoncentrowana piana o przyjemnym zapachu cytrusów. Natychmiastowo usuwa brud i owady z każdego auta. Zapewnia idealne czyszczenie. Super stosunek ceny do wartości przy prawie bezdotykowym myciu. Rozcieńczalność 1:25 części wody sprawia że ten środek jest bardzo efektywny w stosunku do kosztów. Zawiera środki zwilżające, pieniące, oddzielające. Usuwa brud drogowy, tluszcz, insekty i kurz.

Używana w celu usunięcia większości brudu przed właściwym myciem. Po spryskaniu i odczekaniu 4-5min samochód jest prawie czysty co sprawia że proces właściwego mycia staję prostszy oraz bezpieczniejszy dla lakieru.

- Super czyszcząca.

- Wysoki stopień spienienia.

- Bezpieczny sposób mycia.

- Nie zawiera drażniących chemikaliów.

- Ekonomiczna.

- Wytwarza plaszcz z piany na aucie.

- Zawiera środki biodegradowalne.

- Zapach cytrusów.

Sposób użycia:

Dla lepszych rezulatatów zmoczyc auto przed użyciem. W butelce painownicy rozcienczyć wg. potrzeb następnie nałożyć pianę za pomoca pianownicy na auto. Pozostawić na 4-5min i spłukać pod ciśnieniem.

UWAGA: Proporcje rozcieńczania podane przez producenta są wartościami maxymalnymi, dla lepszych efektów zaleca się zmniejszenie proporcji.

Test:

Autko specjalnie hodowałem przez dwa tygodnie :D Dosyć brudne, dużo deszczu, błota itp. Felgi brudne wszystkim co było na ulicy. Przed nałożeniem auto nie było płukane. 100ml piany uzupełnione około 400ml ciepłej wody. Zapach cytrusowy :-]

dscn3011.jpg

dscn3012b.jpg

dscn3013.jpg

dscn3015u.jpg

dscn3016i.jpg

dscn3019.jpg

dscn3021uv.jpg

dscn3022r.jpg

dscn3023.jpg

dscn3026zl.jpg

dscn3028wx.jpg

dscn3029j.jpg

dscn3031z.jpg

dscn3032d.jpg

dscn3034o.jpg

dscn3035l.jpg

dscn3036d.jpg

dscn3037q.jpg

Podsumowanie: Jak widać na zdjęciach domywa ładnie. Niestety nie usunęła całego brudu ale nie miałem jeszcze do czynienia z pianą która robi to bezdotykowo. Dla niektórych może jest mleko ale dla mnie liczy się domywanie, a nie efekt na "sąsiadach" :kox:

Moja ocena 8/10 :good: