herusek14 Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Jej sąsiad na pewno pomyśli "O..wreszcie polakierowała te paskudne auto" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 herusek14, hehe pewnie tak... bor66, dwie i pół godziny i jesteś u mnie ale wiem wiem nic nie cieszy jak własnoręczne głaskanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bor66 Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Dokładnie tak - a, że uwielbiam grzebać przy aucie to będzie sama przyjemność. Z tym, że ja będę musiał pracować ręcznie z powodu braku polerki, ale za to mam lakier w duuuużo lepszym stanie, niż miała Twoja pacjentka. U mnie główny cel to likwidacja swirli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Mazda była w modnym matowym kolorze a Ty ją zepsułeś A tak na poważnie to świetna robota ,takie projekty to ja mogę wiecznie oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 bucki, a ja uwielbiam takie beznadziejne przypadki ratować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 bucki, a ja uwielbiam takie beznadziejne przypadki ratować Takie przypadki są najlepsze,a wyraz twarzy własciciela po odebraniu auta BEZCENNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Czerwony kolor zdecydowanie ma coś w sobie. Świetna robota! Czekamy na następne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 ShiningCar, Następną pracą będzie s6 po lakierniku który to stwierdził "panie ja to panu tak wypoleruje że hej!"..... i wypolerował. Oby pogoda dopisała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi