chuck Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Witam, Uploaded with ImageShack.us zostało mi takie coś po SRP, przez przypadek złapałem brudna reką. Jest jakis specyfik co pomoże to usunąć? z gory dzieki za pomoc
chuck Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 hmm ale wlasnie ja tam nie nakladalem SPR, tylko mialem na rekach i zlapałem ten slupek.
strzema Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Według mnie powinieneś użyć HD Cleanser, a następnie zaaplikować SRP na słupek odczekać 10-15 minut i spolerować microfibrą.
piotrl Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Według mnie powinieneś użyć HD Cleanser, a następnie zaaplikować SRP na słupek odczekać 10-15 minut i spolerować microfibrą. a na to HD Wax lub Collinite 476 ;)
damian Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Faktycznie tragedia Zrób SRP jedynie co to słupek będzie lepiej po tym wyglądał.
marjano82 Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 Powinno APC to zmyć, ja Nielsenem 5:1 spokojnie zmywałem z mojego auta Colli 845 po mocnym wygrzaniu na słlońcu, więc może i tu by zadziałałąo:)
VuDoo Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 no to odważnie u mojego ojca na Lacetti zostały zacieki których nie udało mi się pozbyć od APC Nielsena w stężeniu 1:15
firmek Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 Moze zwykly plyn do mycia szyb, quick detailer, ewentualnie czysty cleaner do lakieru. Sorki za glupie pytania ale czy ten slupek jest zwyczajnie polakierowany czy jest to rodzaj plastiku? SRP wyglada na przyschniety, probowales zetrzec go po prostu sucha, lub wilgotna szmatka.
marjano82 Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 no to odważnieu mojego ojca na Lacetti zostały zacieki których nie udało mi się pozbyć od APC Nielsena w stężeniu 1:15 może nieco odważnie, ale skutecznie. Zacieki były jak cholera i u mnie, ale po myciu i spłukaniu APC leciało zwyczajne mycie szamponem, więc zaciekom nie udało utrwalić Płyn do mycia szyb też skutkował OK przy zmywaniu wosku ale APC lepiej:)
VuDoo Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 no to odważnieu mojego ojca na Lacetti zostały zacieki których nie udało mi się pozbyć od APC Nielsena w stężeniu 1:15 może nieco odważnie, ale skutecznie. Zacieki były jak cholera i u mnie, ale po myciu i spłukaniu APC leciało zwyczajne mycie szamponem, więc zaciekom nie udało utrwalić Płyn do mycia szyb też skutkował OK przy zmywaniu wosku ale APC lepiej:) no u mnie niestety szampon sobie z zaciekami nie poradził
chuck Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 Moze zwykly plyn do mycia szyb, quick detailer, ewentualnie czysty cleaner do lakieru. Sorki za glupie pytania ale czy ten slupek jest zwyczajnie polakierowany czy jest to rodzaj plastiku? SRP wyglada na przyschniety, probowales zetrzec go po prostu sucha, lub wilgotna szmatka. probowalem juz wiele rzeczy z tym zrobic (sucha szmata, mikrofibra, plyn do szyb, do naczyn) i nic nie pomoglo. Wydaje mi sie ze ten slupek jest zrobiny z jakiegos rodzaju plastiku (tego swiecacego). W kazdym razie ja go na pewno nie lakierowalem:P
senz Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 A masłem orzechowym próbowałeś ? T&G Remover ? IPA ?
chuck Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 a denaturat na takie cos nie pomoze? albo benzyna?
Administrator Evo Opublikowano 28 Maja 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 Nałóż na ten słupek SRP. Jakie to auto ?
Rekomendowane odpowiedzi