Czerw Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Witam Chcialbym przedstawic dzisiejszy projekt jaki wykonaliśmy razem z dr Stefanem-16 Pacjent: VW Golf V GTI ABT w najszybszym z mozliwych kolorze czyli Tornado red. Dolegliwości: Lakier w dosc dobrym stanie, choć trochę roboty było. Recepta: System 3M - zielony, żółty, niebieski korek. Czas powrotu do zdrowia: ok.10h Przebieg choroby: Nie było większych problemów, papier wodny też nie był potrzebny. Dokładniej: -mycie: Valet Pro, APC Nielsen, Sonax Super Effekt -glinkowanie -korekta: pasty 3M, pady ABW i 3M -oczywiście IPA -szyby Meguiars Glass Cleaner i niewidzalna wycieraczka Autoland'u "używana przez profesjonalistów" -Cleaner Lusso -wosk Collonite 476s Dr Stefan Dr Czerw Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 21 Maja 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 3xTAK!!! DOBRE auto!!! DOBRY kolor!!! DOBRA ROBOTA!! [ Dodano: 21 Maj 2011, 23:28 ] hehe a gdzie dressing na oponach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerw Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 hehe a gdzie dressing na oponach? Właściciel chciał, nałożyc swój dressing po powrocie do domu, więc tak musiało zostac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 10h na calosc ? czy sama korekte ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIAN1991 Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 3xTAK!!! DOBRE auto!!! DOBRY kolor!!! DOBRA ROBOTA!! Dołączam się do Opinii bo nic dodać nic Ująć... Fakt oponki by się przydało poprawić... P.S. Te brewki są oryginał ABT ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerw Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 10h na calosc ? czy sama korekte ?Na całosc, w dwie osoby( na dwie polerki) to robota idzie dużo szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 To była tylko korekta, koła nie ruszane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 lampy czym robiliscie? lakier chyba niezbyt twardy ? ps gti bez xenonow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Ja go nowego nie kupiłem więc nie mogłem konfigurować, ale planuję montaż xenonów. Lampy tym samy co korektę lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Autko jak i praca ekstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazek Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Pierwszy golf tej generacji, który wygląda. Dodany detail i poszło jak tylko mogło, podziwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 planuję montaż xenonów to wiesz na ktorym forum pytac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekcrx Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 piękna robota, jestem zafascynowany efektem. Jak dla mnie the best of pokaż swój blask. Tylko po co te brewki na reflektorach... Fu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Ogólnie to nakład pracy niezbyt duży w porównaniu z co niektórymi pracami tutaj na forum ale lakier bardzo wdzięczny przez co efekt najlepszy jaki widziałem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55yh Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Widać, iż auto nie było zniszczone jednakże po korekcie odmłodniało. Świetna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormsystem Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Lakier w odcieniach czerwonego jest bardzo wdzięczny . Efekt WOW ... No i miejsce pracy bardzo schludne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Hm, ja po zobaczeniu zdjęć stwierdziłem, że lakier jednak był mocno podjechany. Zwłaszcza tutaj widać, że różnica jest duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Moim zdaniem lakier jak na swój wiek był dość mocno zjechany, ale widuje się gorsze nawet w salonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Robota . Zdjęcia after wręcz "unreal engine 3". Drobne pytanie: tym da sie gdzieś zaprkować, czy masz kilka zderzaków, jakby co ? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzierzaGST Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 jaki wóz taki breloczek do kluczyków dobra robota wyszło extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Efekt powalający przed i po , plus za każdy detal jak tablica rejestracyjna , i mała uwaga do dr Stefan - kabelek trzymajmy na plecach next time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Ładnie to wygląda Auto myliście gąbką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Da się parkować, tylko trzeba uważać na progi zwalniające:p Na zimę mam inną dokładkę, seryjną. A co do tego kabla to jak robiłem słupki to już był na ramieniu Samochód mam prawie rok, od kiedy kupiłem nie był myty gąbką tylko rękawicą CG, Teraz planuję zakup gąbki SV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Wrócił blask dobra robota Jaką kombinacją działaliście na czarnych słupkach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelradom Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Skoro blaszki WRA to gdzieś bardzo blisko mnie, a nigdy tej golfiny nie widziałem, a bardzo mi się podoba i robota i golf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi