cezek Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 Jak usunąć resztki kleju cyjanopanowego z deski rozdzielczej? Deska jest plastikowa i chropowata.
rally Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 http://www.m-zone.pl/go/_info/?user_id=DEBONDER〈=pl możesz tym sporóbowac, kiedyś miałem tez zmywacz produkcji tej samej firmy która produkuje Super Glue - kiedyś był to gustpol z łodzi, ale pewnie 10 razy już zmienili nazwę Poszukaj generalnie zmywacza do kjleju cyjanoakrylowego
cezek Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 A nie zaszkodzi to desce sprawdziłem jednak to jest pianka nie plastik
rally Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2011 nie kosztuje majątku, kup i sprawdź na niewidocznym miejscu deski jeśli takowe posiadasz tworzywa kokpitów różnią się od siebie więc nie wiem jak będzie wyglądać po wyczyszczeniu. Kleje cyjanoakrylowe zazwyczaj wchodzą w reakcję z tworzywami wszelkiego rodzaju więc może zostać ślad po samym kleju który naruszył strukturę zewnętrzną deski, i zmywacz usunie tylko to co jest klejem, natomiast naruszonej struktury nie "naprawi" i zostanie ślad po kleju, nie po zmywaczu, ale testu wcześniej nie zaszkodzi przeprowadzić
Rekomendowane odpowiedzi