Camel- Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 cash, no taka fota. Wrócę na weekend to się zrobi z bliska z błyskiem lampy w lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ja robiłem i ABW i 3M i oba nie dawały rady. i jak sie z tym uporałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Z braku czasu i futra 2 przejazdy FC+ usunęły około 85-95% zarysowań. Jak, że to jest mój samochód to mogę sobie pozwolić na późniejsze poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 vanquisz napisał/a: Do VAGów polecam hard cutting ABW. Robię teraz 4letnią A6 z prawdziwie kosmicznym przebiegiem i korekta idzie całkiem znośnie, tylko te temperatury płaski czy profilowany o ile to ma znaczenie ? Wg uznania. Duże powierzchnie płaskim, ponieważ lepiej tnie. Drzwi i nadkola, czyli elementy bardziej wymagające, używam wafla ze względu łatwość prowadzenia. Płaski lubi wpaść w wibracje i podskakiwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 BiLu, ja mam jednak ciut inny - LZ5T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiLu Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 BiLu, ja mam jednak ciut inny - LZ5T. ale też daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi