Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Jako że w najbliższym czasie musze kupic jakos polerke, znajomy w sklepie zaproponował mi taką właśnie maszyne. Na miejscu jej nie miał jedynie na zamówienie wiec dotknać ani pomacać nie mogłem. Czy ktoz z Was używał takiego czaru??

Wiem że najlepszym wyborem byłaby Makita ale tą dopiero zakupie na zimę ( troche finanse sie pokomplikowały) i teraz jestem zmuszony do czegoś tańszego. Drugą opcją jest Kestrel SIM180 ale tą maszyne to juz tylko przez neta mogę kupić. A zalezy mi na kupnie w sklepie gdyż bede brał jeszcze myjke i odkurzacz to wyjdzie mi fajny rabacik

Posted

a co to za wynalazek ?

Jak chcesz Sparky to bierz PMB 1200 CE - maszyna sprawdzona parę osób z forum sobie ją chwali

Posted

witam podkleję się do tematu. Panowie czy Kestrel SIM 180 lub Sparky PMB 1200 CE ma podtrzymanie obrotów zamieżam się między jedną a drugą bardziej na sima ale nie moge się nigdzie doczytać.

Użytkowników proszę o pomoc

Dziekuje

Posted
czy Kestrel SIM 180 lub Sparky PMB 1200 CE ma podtrzymanie obrotów

po wklepaniu do wyszukiwarki pierwsze linki z google dadzą Ci odpowiedź ;)

Posted
Panowie czy Kestrel SIM 180 lub Sparky PMB 1200 CE ma podtrzymanie obrotów

Sparky ma na pewno, sprawdzone w teorii i praktyce :ad: ,co do kestrela nie wypowiem się niestety , ale podpowiem jeszcze jedną ważną info - jeśli kupisz sparkego w casto lub w innym punkcie , to takie sprawy jak gratisowa wymiana szczotek i innych podstawowych elementów (nawet zużywających się) na okresie gwarancji wymienią ci na swój koszt , dbają w ten sposób o klienta na dzisiejszym trudnym rynku