Bio Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 W moje niecne łapki wpadło coś takiego : Splot jak w bandażu ale w dotyku jest dosyć miękki i przyjemny. Śmiem twierdzić że jak MF od Janka. Dostałem, i zastanawiam się czy to ruszać Imho do wosku może być całkiem fajny. Miał ktoś do czynienia z takim ręcznikiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalMagnes Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Bardzo podobne do dzianiny Autoglyma. Tutaj na filmiku masz przykadowe zastosowanie http://www.autoglym.com/enGB/product-pr ... HF&Range=1 Tego typu szmatki są bardzo wygodne, bo używasz i wyrzucasz. Nie trzeba prać, a za każdym razem pracujesz nową szmatką! Cenowo CarPlan słabo wychodzi ale ogólnie Ja np. stosowałem do benzyny ekstakcyjnej i oczyszczania auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Knight Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Bardzo podobne do dzianiny Autoglyma Dokładnie , możesz to zastosować zarówno do aplikacji clenerów, past lekkościernych, mleczek typu wett look i do ich spolerowania w tym także wosków , all in one itp , Anglicy z Auto Glyma praktycznie do wszystkich swoich produktów na filmach demonstracyjnych posługują się tą ściereczką ( Perfect Polishing Cloth ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bio Posted May 13, 2011 Author Report Share Posted May 13, 2011 Dzięki wszystkim za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalMagnes Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Dzisiaj kupiłem rękaw dzianinowy w Norauto. Miałem do wyboru CarPlan lub Norauto. Wybrałem Norauto, bo dzianina w dotyku delikatniejsza. Cena 7 zł za 200g. Polecam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neclocus Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Dzisiaj kupiłem rękaw dzianinowy w Norauto. Triplewax 200g od CarPlan w Norauto - 3,99zl i chyba niezle 'schodzi' pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts