Bio Posted May 12, 2011 Report Posted May 12, 2011 W moje niecne łapki wpadło coś takiego : Splot jak w bandażu ale w dotyku jest dosyć miękki i przyjemny. Śmiem twierdzić że jak MF od Janka. Dostałem, i zastanawiam się czy to ruszać Imho do wosku może być całkiem fajny. Miał ktoś do czynienia z takim ręcznikiem ?
MetalMagnes Posted May 13, 2011 Report Posted May 13, 2011 Bardzo podobne do dzianiny Autoglyma. Tutaj na filmiku masz przykadowe zastosowanie http://www.autoglym.com/enGB/product-pr ... HF&Range=1 Tego typu szmatki są bardzo wygodne, bo używasz i wyrzucasz. Nie trzeba prać, a za każdym razem pracujesz nową szmatką! Cenowo CarPlan słabo wychodzi ale ogólnie Ja np. stosowałem do benzyny ekstakcyjnej i oczyszczania auta.
Dark Knight Posted May 13, 2011 Report Posted May 13, 2011 Bardzo podobne do dzianiny Autoglyma Dokładnie , możesz to zastosować zarówno do aplikacji clenerów, past lekkościernych, mleczek typu wett look i do ich spolerowania w tym także wosków , all in one itp , Anglicy z Auto Glyma praktycznie do wszystkich swoich produktów na filmach demonstracyjnych posługują się tą ściereczką ( Perfect Polishing Cloth )
MetalMagnes Posted May 14, 2011 Report Posted May 14, 2011 Dzisiaj kupiłem rękaw dzianinowy w Norauto. Miałem do wyboru CarPlan lub Norauto. Wybrałem Norauto, bo dzianina w dotyku delikatniejsza. Cena 7 zł za 200g. Polecam!
neclocus Posted May 15, 2011 Report Posted May 15, 2011 Dzisiaj kupiłem rękaw dzianinowy w Norauto. Triplewax 200g od CarPlan w Norauto - 3,99zl i chyba niezle 'schodzi' pozdrawiam
Recommended Posts