angelusag Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Witam Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś stosował preparaty fimry ProElite ? http://www.proelite.pl/ Ja do mycia auta stosuję produkt NanoTec tej firmy. Dobrze się pieni, jest bardzo wydajny i po dobrym spłukaniu auto całkiem nieźle wygląda. Jak tylko znajdę chwilę to porobię zdjęcia.
MetalMagnes Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś stosował preparaty fimry ProElite ? Tutaj jest mój test płynu do mycia szyb. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=4530
jacekw1 Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 Używam Black Gum'a i jest OK. Nie ma na co narzekać.
Przemko Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 Kiedyś, bodajże w marcu, zaproponowali próbki produktów do testów tu na forum. Pomimo trzykrotnego już przesyłania adresu do wysyłki próbek (z powodu zagunienia sic!) i upływu ponad miesiąca od ostatniego razu - zero kontaktu, żadnej odpowiedzi na PW, nic. Dzięki takiemu podejściu zraziłem się skutecznie. Zarówno do marki jak i do slepu.
zmstr Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Ja używałem piany Active Formula od ProElite i skutecznie wyrobiła mi opinię, by więcej środków tej firmy nie kupować.
Grzyby Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Jeśli chodzi o NanoTec to całkiem przyzwoita piana aktywna i na dodatek wydajna. Sporo jej sprzedajemy do myjni bezdotykowych. W porównaniu do konkurencyjnych środków dla myjni wypada całkiem dobrze (tak w kwestii skuteczności jak i ekonomii). Sprawdzają się jeszcze Cockpit Oceanic (całkiem całkiem jak na raczej budżetowy produkt do plastików wewnętrznych aczkolwiek ja go "nie trawię" bo nabłyszcza), wspomniany już Black Gum, Anty Insect (to jest koncentrat) i koncentrat do mycia szyb (nazwy zapomniałem). Cała reszta jest ... taka sobie.
Recommended Posts