Quest84 Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witaj mecenas, znajome autko z 206club mam pytanie czym prałeś boczki drzwi i fotele? mam zamiar się zabrać do tego w weekend.... coś polecasz? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas1981 Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 mam welurowe i pralem je ostatnio... woda z proszkiem + firanka zeby nie przemoczyc wyszło znośnie u nas na klubie w moim temacie masz zdjecia zabrudzen. najpierw przez wilgotna szmatke troche wytrzepalem fotele a pozniej jazda z firmanka... dobra bo nie nasiaka woda a i ostra wiec usunie bród łatwo choc tu na forum polecaja inne srodki jest o tym temat ale jak dla nas styknie moj sposob... dla tych którzy nie widzieli kilka fotek nowych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berg Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 mecenas1981, gdzie jest ten sklep z Megsem? Na Torowej czy Wierzbowej (?) bo taki adres jest na www Megsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Berg, na Wierzbowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas1981 Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 na torowej kiedys był teraz na wierzbowej UWAGA czynne do 16 od pn-pt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Witam. Widzę koledzy z regionu. Jak by coś to mam polerkę, gdyby ktoś chciał spróbować swoich sił a brakuje mu maszyny to mogę poratować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas1981 Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 i o to mi chodzi... brakuje mi polerki jesli zechcesz uzyczyc ewentualnie przeleciec mojego to z mila checia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Spróbujesz jak się pracuje rotacją to już nie będzie Ci się chciało ręcznie piłować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 To ja też się przyłączę, moze też się uda przelecieć mojego maszyną. Jakbyście coś działali niebawem z tą maszyną to dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Jak coś ustalimy to poinformujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas1981 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 witam... w niedziele udalo sie zrobic cos takiego opis realizacji: http://www.facebook.com/note.php?note_i ... 0646899729 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal200 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Wow, kawal dobrej roboty Kiedys sie zgadamy to podstawie Ci moje autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 No ładne lustro może jakaś obszerniejsza relacja ? Nadal ręcznie działasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Czym Ty to myłeś i czemu bez wiadra z wodą i szamponem chociaż jednego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 napisał że APC ale mogę się mylić i coś przeoczyłem czytając FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 mihnova, bardziej miałem na myśli tą "miękką szmatkę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Niestety nie udało mi się zjawić, bo po sobocie trochę główka bolała , ale efekt extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas1981 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 w ramach odgrzebania tamatu... przypomnialem sobie ze kiedys cos takiego skrecilem http://www.youtube.com/watch?v=5c7fTXjijeI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Mecenas co się z tobą dzieje ? Co słychać ? na forum 206club.net już nie bywasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas1981 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 bywam utajony.. sledze wszystko.. troche problemow ale staram sie ogarniac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi