Jump to content

Meg's #16 The End??

Recommended Posts

Posted

Witam.Otrzymałem informacje od shiningcar.pl iż Meg's #16 został wycofany z produkcji z powodu niespełniania jakichś tam norm....Wiecie coś na ten temat? Coś mi tu śmierdzi....

Posted

no mam nadzieje ale...to była rozmowa z przed dwóch dni,nawet napisałem maila do megsa jeszcze nie odpisali.Kurcze to nie możliwe chyba ?

Posted

Ja też coś słyszałem ale nie jest to tak, że został on wycofany z rynku amerykańskiego łaśnie przez to, ze nie spełniał jakiś tam norm. :?:

Nie dramatyzuj jak nie megs to jest jeszcze coli 476s. :):)

Posted

No to będzie czy go nie będzie?Nie jestem od niego uzależniony ale ciekawi mnie ta plota

Posted

minetoo, Przepraszam użyłem nie właściwego słowa w poprzednim poście. Też jestem ciekawy. Myślę, że napisać zapytanie w którymś z tematów sklepów na forum oni będą wiedzieć najlepiej. Ale skoro Mariusz Ci już powiedział to myślę, że sobie tego z palca nie wymyślił

• Administrator
Posted

ZTCW to nie wycofany z produkcji, tylko wycofany ze sprzedaży, i to w US.

Posted

hmmm US To największy zbyt a u Nas będzie?Wogóle to jakieś dziwne

• Administrator
Posted

Tak, chodzi o składnikiwosku które są niezgodne z ichniejszymi regulacjami dot. substancji chemicznych. Z tym że całość to już stary temat i 16 nie ma w US od dłuższego czasu.

• Administrator
Posted

Znam nawet takiego jednego co by się nadał w to miejsce :song:

• 4 weeks later...
Posted

Patrząc na katalogi Megs-a na 2011r. chyba #16 nie będzie już w sprzedaży :cry::thumbdown: