Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak sobie właśnie przeglądam ofertę sklepu internetowego SMARTWAX i trafiłem na ich rękawicę do mycia z mikrofibry.

Rękawica

Nie mam wprawdzie 100% pewności, ale ze zdjęć wynika, że jest to dokładnie taka sama rękawica jak ta dostępna w LIDL'u za ~10zł.

Nawet wzorek na ściągaczu chyba ma ten sam :)

97-172-thickbox.jpg

• Administrator
Posted

Zakładam że to ta sama co ma CG, jest jakieś 3x większa od tej z Lidla.

Posted

być może, choć patrząc na rozmiary tej z Lidla to 3x większa byłaby kosmicznie wielka, a po nasiąknięciu wodą, ciężko byłoby ją utrzymać jedną ręką :)

poniżej na fotce ta z Lidla:

img0688w.jpg

• Administrator
Posted
kosmicznie wielka, a po nasiąknięciu wodą, ciężko byłoby ją utrzymać jedną ręką

I tak dokładnie jest ;) Dlatego użyłem jej raz i leży nieużywana.Tej Lidlowskiej nie mam pod ręka, ale w przyszłym tygodniu może wrzuce fote z obiema.

Posted

w sumie to jest to prawdopodobne, bo z tego co kojarzę to okazywało się już że jakieś tam środki dostępne pod logo Sartwax'a i CG okazywały się niemal identycznymi produktami

ale z drugiej strony, ta CG (foto poniżej) wygląda faktycznie na większą (więcej frędzli), natomiast ta Smartwax'a na fotce do góry wygląda identycznie jak ta z Lidla

ale może mają po prostu tego samego producenta

MIC_493-2T.jpg

Posted

ta różowa i niebieska są z Carefoura

zielona jest z Lidla