VuDoo Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Tak sobie właśnie przeglądam ofertę sklepu internetowego SMARTWAX i trafiłem na ich rękawicę do mycia z mikrofibry. Rękawica Nie mam wprawdzie 100% pewności, ale ze zdjęć wynika, że jest to dokładnie taka sama rękawica jak ta dostępna w LIDL'u za ~10zł. Nawet wzorek na ściągaczu chyba ma ten sam
Administrator Evo Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zakładam że to ta sama co ma CG, jest jakieś 3x większa od tej z Lidla.
VuDoo Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 być może, choć patrząc na rozmiary tej z Lidla to 3x większa byłaby kosmicznie wielka, a po nasiąknięciu wodą, ciężko byłoby ją utrzymać jedną ręką poniżej na fotce ta z Lidla:
Administrator Evo Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 kosmicznie wielka, a po nasiąknięciu wodą, ciężko byłoby ją utrzymać jedną ręką I tak dokładnie jest Dlatego użyłem jej raz i leży nieużywana.Tej Lidlowskiej nie mam pod ręka, ale w przyszłym tygodniu może wrzuce fote z obiema.
VuDoo Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 w sumie to jest to prawdopodobne, bo z tego co kojarzę to okazywało się już że jakieś tam środki dostępne pod logo Sartwax'a i CG okazywały się niemal identycznymi produktami ale z drugiej strony, ta CG (foto poniżej) wygląda faktycznie na większą (więcej frędzli), natomiast ta Smartwax'a na fotce do góry wygląda identycznie jak ta z Lidla ale może mają po prostu tego samego producenta
snap Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 w carrefourze teraz daja podobne albo to te
VuDoo Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 ta różowa i niebieska są z Carefoura zielona jest z Lidla
Rekomendowane odpowiedzi