Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znalazłem przy okazji w sieci. Ponieważ temat jest na czasie to postanowiłem się podzielić:

Posted
Jezeli nie jest zabezpieczona

a czym może być zabezpieczona ? Bo na ten temat nik do końca pewny nie jest, i różnie różnie mówią.

Posted

na czarny mat moge dać zwykły wosk naturalny? bo naz wykła folie to wiem zę tak ale na czarny mat? Kolega ma oklejone bmw i sie mnie pyta a ja mu niechce źle doradzić. Niechce żeby jakieś białe albo tłuste ślady zostały.

Posted
a czym może być zabezpieczona ? Bo na ten temat nik do końca pewny nie jest, i różnie różnie mówią.

Np. naszym srodkiem do folii ktory niedlugo poznacie :) No ale tak jak Evo pisze mozna i woskiem, tyle ze wosk na macie nada polysku...

• Administrator
Posted

Owszem, ale IMO np. matowe felgi po Autobahnie wyglądaja bardzo fajnie, nie jest to pełen połysk, ale ten mat robi się wtedy naprawdę ciemny.

Posted

Zalezy od folii, powrzechnie uzywany oracal ma tak beznadzieny czarny mat, ze jak go zobaczylem myslalem ze odesle go spowrotem... sa folie w ktorych czarny mat jest matowy i ciemny, dodatkowe woskowanie mogloby nadac mu za duzo satyny, no ale co oczy to opinia :)