sirtrojan Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Znalazłem przy okazji w sieci. Ponieważ temat jest na czasie to postanowiłem się podzielić:
Piciosz Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ciekawe jak z takiej matowej folii się robaki zmywa
spons Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Jezeli nie jest zabezpieczona to utrzymanie jest tragiczne, przynajmniej bielego matu...
lakikwap Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Jezeli nie jest zabezpieczona a czym może być zabezpieczona ? Bo na ten temat nik do końca pewny nie jest, i różnie różnie mówią.
Administrator Evo Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Woskiem ?
lakikwap Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 na czarny mat moge dać zwykły wosk naturalny? bo naz wykła folie to wiem zę tak ale na czarny mat? Kolega ma oklejone bmw i sie mnie pyta a ja mu niechce źle doradzić. Niechce żeby jakieś białe albo tłuste ślady zostały.
spons Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 a czym może być zabezpieczona ? Bo na ten temat nik do końca pewny nie jest, i różnie różnie mówią. Np. naszym srodkiem do folii ktory niedlugo poznacie No ale tak jak Evo pisze mozna i woskiem, tyle ze wosk na macie nada polysku...
Administrator Evo Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Owszem, ale IMO np. matowe felgi po Autobahnie wyglądaja bardzo fajnie, nie jest to pełen połysk, ale ten mat robi się wtedy naprawdę ciemny.
spons Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zalezy od folii, powrzechnie uzywany oracal ma tak beznadzieny czarny mat, ze jak go zobaczylem myslalem ze odesle go spowrotem... sa folie w ktorych czarny mat jest matowy i ciemny, dodatkowe woskowanie mogloby nadac mu za duzo satyny, no ale co oczy to opinia
Rekomendowane odpowiedzi