Guest Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 I kolejne zlecenie na szybko.Ja mam szczęście do takich narwańców. Klient stwierdził iż kupiec jedzie co da się zrobić? Miało się zaświecić więc jeden przebieg FC+ Ultrafina EPG i Turtle Oryginal... Próg na zdjęciu jest załamany i obity zaprawka jak stwierdzono nie jest konieczna... Zdjęcia już niestety po. Nie wiem co jest nie mogę dodać więcej zdjęc mimo rozdziałki nawet 640/480 nadal nic...bez sensu to ograniczenie Po co robić dokładne zdjęcia skoro później musze je zmniejszać w nieskończoność? By minetoo69 at 2011-04-27 By minetoo69 at 2011-04-27 By minetoo69 at 2011-04-27
Administrator Evo Posted April 27, 2011 Administrator Report Posted April 27, 2011 Uzupełnij temat o więcej zdjęć albo ląduje w śmietniku.
SJake Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 Wystarczy wrzucić linki z jakiegoś serwera hostingowego.
hart88 Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 Wrzuć na imageshacka w rodziąłce jakiej chcesz i tyle.Po co na serwer forum wgyrwać
Moderator rychu Posted April 27, 2011 Moderator Report Posted April 27, 2011 Na ImageShack masz po prawej stronie tabelkę obok zdjęcia - wybierasz "zamieść ten obraz" i z rozwiniętego menu wybierasz forum - kopiujesz link i wtedy zdjęcia wyświetlają się bezpośrednio bez potrzeby klikania w odnośniki i w rozdzielczości jaką masz na ImageShack.
Recommended Posts